DIGI Comunications

ADVERTORIALCum poţi face bani cu BITCOIN?

Media-Advertising / 19 februarie

Cum poţi face bani cu BITCOIN?

Istoric vorbind, Bitcoin ne-a demostrat că este o excelentă variantă de a face profit. Bitcoin Romania vine în ajutorul vostru pentru a vă prezenta opţiunile de a face din Bitcoin o alegere de succes.

Apărut în 2009, Bitcoin şi-a arătat importanţa de-a lungul timpului şi necesitatea. Cel mai important eveniment care a adus cryptomoneda în atenţia oamenilor a fost în timpul pandemiei de Covid-19, când majoritatea a înţeles că Bitcoin este un excelent refugiu investiţional în perioada de criză.

Bitcoin Romania vă prezintă trei modalităţile prin care îţi poţi maximiza profitul:

1. Achiziţia de Bitcoin pe termen lung

Puteţi cumpăra pe termen mediu-lung Bitcoin prin Bitcoin Romania prin platformele online. O variantă de investiţie pe termen lung este rotariuinvestments.ro. Platforma este special creată pentru investiţii de durată, a cărei principal scop este profitul rezultat din suma investită. Este un produs, care are ca bază ani de experienţă în piaţa crypto şi în domeniul financiar, ROTARIU INVESTMENTS reprezintă una dintre cele mai sigure şi sofisticate metode de investiţie a banilor dumneavoastră în viitor.

Cumpărarea de Bitcoin şi ţinerea lor pe termen lung este o practică cunoscută deja în piaţa crypto.

Tesla, cea mai mare companie de maşini electrice a anunţat recent că a investit 1,5 miliarde de dolari în cea mai valoroasă monedă digitală din lume. Fondatorul Tesla, Elon Musk, devenit de curând cel mai bogat om din lume, a susţinut de multe ori că acesta este următorul pas pe care o să-l facă compania sa, el fiind un fan al cryptomonedelor. Motivul cumpărării a fost maximilizarea profitului, declarând de asemenea că va accepta plata în Bitcoin pentru achiziţionarea maşinilor companiei sale. Declaraţiile sale au adus Bitcoin la un nou maxim istoric, de 49k dolari.

Multe companii au început să recurgă la astfel de tehnici pentru a creşte profitul firmei. Marile companii au renunţat la a-şi ţine tezaurul în banci, deoarece valoarea fiatului în timp scade, în schimb valoarea Bitcoin creşte. MicroStrategy a anunţat public că a renunţat la bănci, investind o bună parte din profitul companiei în Bitcoin, mai exact $2.9 miliarde. " Această investiţie reflectă convingerea noastră că Bitcoin, ca cea mai adoptată cryptomonedă din lume, este un depozit de valoare fiabil şi un activ investiţional atractiv, cu un potenţial de apreciere pe termen lung mai mare decât deţinerea de numerar", a declarat CEO-ul Michael J. Saylor. Importanţa găsirii unor metode alternative de investiţii şi a companiei sale în consecinţă, a făcut din Bitcoin principalul holding în strategia sa de rezervă de trezorerie.

Prin platformele noastre online puteţi ca firmă în România să vă ţineţi o parte din tezaurul companiei dumneavoastră în Bitcoin sau alte cryptomonede, cu potenţial de creştere. Deţinerea fiatului în bănci, comisioanele alocate şi dobânzile percepute de acestea, fac doar ca suma iniţială să scadă în timp. Inflaţia şi momentele de criză financiară, nu fac decât să reducă din valoarea sumei investite. Pentru mai multe informaţii ne găsiţi pe contact@bitcoinromania.ro.

2. Reţeaua de ATM-uri

Devino partener Bitcoin Romania! În acest moment francizarea reţelei de ATM-uri Bitcoin Romania reprezintă cea mai bună afacere din piaţă! Oferim posibilitatea investitorilor de a valorifica expertiza şi reţeaua noastră prin închirierea şi operarea crypto ATM-urilor de la Bitcoin Romania.

Avantajele cu care vine această afacere sunt nenumărate, dar principalele sunt că puteţi face profit cu efort minim. Primiţi o marjă din procentul cuvenit din tranzacţiile efectuate prin ATM. Profitul poate ajunge până la 5.000 de EUR pe lună.

De ce spunem că este o afacere profitabilă? Spre deosebire de alte afaceri pe care le-aţi începe de la 0, Bitcoin Romania vă aduce clienţi, experienţă şi credibilitate dobândite în cei 7 ani din piaţa crypto din România. Acest parteneriat vă ajută să deveniţi parte din sistemul crypto din România, ajutaţi la ridicarea inflastructurii, cunoaşteţi oameni din domeniu. Riscurile sunt aproape inexistente!

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta pe adresa de email partners@bitcoinromania.ro.

3. Trading

O altă variantă ar putea fi tranzacţionarea. Tradingul este ca un joc de poker. Este facută doar de pasionaţii din piaţa crypto, cei care cunosc deja foarte bine piaţa, au intuiţie şi skill-uri. Prin trading se pot câştiga bani, dar desigur se pot şi pierde, dacă nu te-ai informat foarte bine înainte. Este o modalitate mai riscantă, mai intensă, în care te lupţi cu piaţa şi cu ceilalţi traderi. Puteţi face trading prin platforma online: pro.bitcoinromania.ro. Bitcoin Romania nu recomandă tradingul persoanelor nou-intrate în domeniul crypto şi nu garantează câştigul în urma tradingului, fiind cea mai riscantă dintre practici. Platforma PRO este special creată pentru asta. Este uşor de utilizat şi vă oferă cel mai bun comision de tranzacţionare de pe piaţă, de doar 0,25%. În secţiunea Market puteţi face conversii instantanee, 24/7, între cryptomonedele consacrate: BTC, ETH, LTC, XRP, BCH, XLM, USDT, RONC şi fiat.

Cumpăraţi Bitcoin la un anumit preţ şi vindeţi când preţul creşte. Această iniţiativă vă obligă mai mult sau mai puţin să urmăriţi în permanenţă piaţa şi să vindeţi la preţul dorit sau când se atinge profitul pe care îl vreţi.

Pentru a uşura munca celor care vor un profit rapid, prin platforma pro.bitcoinromania.ro, Bitcoin Romania oferă varianta de LIMIT. Accesând secţiunea "Limit" aveţi opţiunea de a vă seta preferinţele, iar platforma o să cumpere automat cryptomonedele în momentul în care s-a atins cursul dorit. Prin setarea unei anumite cantităţi puteţi să aveţi încredere că fondurile vor fi cumpărate la preţul ales, indiferent de durata de aşteptare şi câştigaţi automat timp personal.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

12 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9205
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1335
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4728
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6802
Gram de aur (XAU)Gram de aur231.4488

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro