ADVERTORIALMohammad Murad: "Un mediu de afaceri românesc puternic, creează un stat puternic"

Media-Advertising / 9 iunie

Mohammad Murad: "Un mediu de afaceri românesc puternic, creează un stat puternic"

Mohammad Murad, Preşedinte Phoenicia Hotels, Preşedinte de onoare al Federaţiei Patronatelor din Turismul Romanesc şi Preşedinte Executiv al Partidului Ecologist Roman, a ţinut o conferinţă de presă în complexul Phoenicia Holiday Resort din Mamaia Nord, unde a abordat subiectele de interes public care au circulat în mass-media în ultimele zile, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, concesionarea Penitenciarului Doftana este cel mai nou proiect iniţiat de cel mai mare investitor privat din turismul românesc, unde îşi propune să investească mai multe zeci de milioane de euro.

" O afacere lipsită de cultură şi istorie, o afacere fără implicare în viaţa publică a comunităţii, nu poate exista. Oamenii de afaceri de succes au obligaţia morală de a salva simbolurile României, fiecare pe domeniul său de activitate. Eu în turism, am readus la viaţă Hotelul Lido din Bucureşti, complexul Amfiteatru- Belvedere-Panoramic din Olimp, şi acum Penitenciarul Doftana, unde îmi propun să fac unul dintre cele mai importante centre de conferinţă şi evenimente din sud-estul Europei."

A doua direcţie abordată a fost cea legată de lipsa forţei de muncă, atât la nivel de litoral cât şi la nivelul întregii ţări.

"Astăzi, mediul de afaceri românesc are nevoie de peste 300 000 de angajaţi în turism, transporturi, construcţii si aşa mai departe. Dacă ei ar fi angajaţi, statul român ar încasa lunar de la fiecare angajat peste 300 de euro, în total într-un an ar incasa peste 1 miliard de euro, cu care ar putea să crească veniturile persoanelor vârstnice cu pensii mai mici de 1500 de lei.

Construcţia de locuinţe în interiorul staţiunilor turistice de interes naţional, a fost o altă temă la care D-nul Dr. Mohammad Murad a făcut referire.

"După ce staţiunea Mamaia a devenit un cartier al Constanţei, în care apartamentele concurează incorect camerele de hotel, staţiunea Năvodari este sufocată de blocuri, acum pare că MAFIA IMOBILIARĂ a pus ochii pe sudul litoralului."

Acesta a făcut apel atât la Ministerul Turismului cât si la autorităţile locale, să oprească acest "virus" care poate distruge întreg sistemul hotelier de pe litoral.

Susţinerea businessului românesc prin împărtăşirea de informaţii către tinerii antreprenori, realizarea unor întrevederi cu producătorii români de vin, lactate şi mezeluri, pentru a achizitiona direct de la aceştia produsele, sunt doar câteva din iniţiativele pe care Mohammad Murad, le desfăşoară în această perioadă pe litoralul romeânesc, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

17 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8849
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8018
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0503
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8119
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.7366

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro