ADVERTORIALNotificare privind incheierea perioadei de stabilizare Romgaz

Ziarul BURSA #Companii /

13 Decembrie 2013

A nu se distribui, in mod direct sau indirect, in Statele Unite ale Americii sau in oricare alta jurisdictie in care distribuirea acestui document ar contraveni prevederilor legale.

Societatea Nationala de Gaze Naturale "ROMGAZ" S.A.

Notificare cu privire la incheierea perioadei de stabilizare a actiunilor si certificatelor globale de depozit avand suport actiuni emise de SNGN Romgaz

Banca Comerciala Romana SA notifica prin prezenta ca nici o operatiune de stabilizare nu a fost efectuata in timpul perioadei de stabilizare cuprinsa intre 12 Noiembrie 2013 si 11 Decembrie 2013 in legatura cu actiunile ordinare ale SNGN Romgaz (ISIN: ROSNGNACNOR3) admise la tranzactionare pe piata reglementata spot a S.C. Bursa de Valori Bucuresti S.A. si certificatele globale de depozit, fiecare reprezentand o actiune ordinara a emitentului (ISIN: Regulamentul S GDR US83367U2050 / Regula 144A GDR US83367U1060) admise la tranzactionare pe piata principala a London Stock Exchange plc.

Acest anunt nu reprezinta o oferta de vanzare a Valorilor Mobiliare in Statele Unite ale Americii. Valorile Mobiliare nu au fost si nu vor fi inregistrate conform "Securities and Exchange Act" 1933, cu modificarile ulterioare, si nu pot fi oferite sau vandute in Statele Unite fara a fi inregistrate sau fara a se baza pe o exceptie de la cerinta de inregistrare. Nu se va desfasura o oferta publica a Valorilor Mobiliare in Statele Unite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS