Abonament gratuit

ADVERTORIAL:Transport persoane România-Germania la adresa tur-retur

D.B.
Media-Advertising /

Transport persoane România-Germania la adresa tur-retur

Majoritatea activităţilor economice, sociale implică utilizarea mijloacelor de transport. Între evoluţia societăţii şi cea a mijloacelor de transport există o strânsă relaţie. Progresele înregistrate în domeniul transporturilor a facilitat o creştere calitativă şi cantitativă a schimburilor comerciale, sociale sau culturale înlăturând bariere şi construind punţi. La rândul său societatea umană şi-a valorizat o mare parte din cuceririle sale în dezvoltarea mijloacelor,infrastructurilor, metodelor, legislaţiei şi a organizării sistemelor de transport.

Transportul persoanelor implică o principală necesitate zilnică atât naţională cât şi mondială, de aceea am ales ca temă de studiu "Transportul rutier de persoane" pentru a detalia principala modalitate de transport a persoanelor.

Firma de transport persoane AlexEuroTour vă pune la dispoziţie călătorii rapide şi sigure şi va oferă bilete pentru transportul de persoane către şi din Germania, . Avem plecări zilnice cu microbuze atât din România către Germania cât şi din Germania către România.

Garantăm faptul că microbuzele noastre sunt ceea ce trebuie pentru călătoria dumneavoastră şi că sunt pregătite pentru a vă transporta la destinaţie confortabil dar cel mai important, în siguranţă.

Firma îşi doreşte fidelizarea clienţilor astfel încât serviciile de transport oferite sunt la un nivel foarte înalt, autocarele şi microbuzele care sunt puse la dispoziţia pasagerilor au Wi Fi, şi un nivel al igienei şi al profesionalismului din partea şoferilor foarte mare. Pentru a veni în ajutorul clienţilor firma oferă cele mai bune preţuri pentru bilete, uneori oferind discount-uri foarte bune la grupuri de persoane.

Experienţa şi punctualitatea îşi spune cuvântul . Oferim cele mai de calitate servicii de transport persoane, pe ruta România - Germania şi Germania-România, la cele mai avantajoase preţuri. De asemenea, profitaţi de beneficiile aduse de călătoria cu unul din autocarele noastre, printre care se numără transportul direct la adresa, şi bagajele de până la 40kg gratuite.

Flota de maşini pusă la dispoziţia transportului internaţional între România - Germania se ridică la cele mai înalte standarde. Suntem convinşi că o să va depăşim aşteptările dacă apelaţi la serviciile noastre !

Oferim curse săptămânale din Germania în fiecare judeţ al României: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Caraş Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui şi Vrancea.

Se oferă o masă caldă în timpul transportului şi posibilitatea mai multor pauze, pentru că dorim ca persoanele care vor alege firma noastră să beneficieze de cele mai bune condiţii.

Dacă doriţi să plecaţi într-o călătorie în Germania, Anglia, Italia, Franţa puteţi alege cu încredere firma Alex Euro Tour, doar apelaţi la dispecerii acesteia şi garantat veţi avea parte de o experienţă plăcută.

(C)

Ziarul BURSA

14 august

Citeşte Ziarul BURSA din 14 august

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

14 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8358
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1020
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4986
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3603
Gram de aur (XAU)Gram de aur256.1622

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie