Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

AGENŢIILE DE PRESĂ:Cea mai mare companie aeriană din Israel a anulat toate zborurile către China, Hong Kong, Thailanda şi Italia

D.F.
Internaţional /

Cea mai mare companie aeriană din Israel a anulat toate zborurile către China, Hong Kong, Thailanda şi Italia

El Al, cea mai mare companie aeriană din Israel, a anulat toate zborurile către China, Hong Kong, Thailanda şi Italia şi a amânat lansarea mult-aşteptatului zbor direct către Tokyo. În plus, compania va concedia 1.000 de angajaţi din cauza îngrijorărilor legate de focarul de coronavirus şi de o scădere a cererii, scrie The Jerusalem Post.

Astfel, compania aeriană naţională a Israelului îşi reduce numărul de zboruri efectuate către o serie de ţări, dar îşi consolidează zborurile spre Larnaca (Cipru), Barcelona, Zurich şi Berlin.

"Facem ajustări la programul de zbor", a anunţat compania El Al.

Lansarea mult aşteptată a unei rute non-stop către Tokyo era programată pentru 11 martie.

Numeroase zboruri către destinaţii europene au fost anulate săptămâna aceasta, întrucât compania face "ajustări comerciale" în urma scăderii cererii.

De asemenea, compania El Al intenţionează să concedieze 1.000 de angajaţi permanenţi şi temporari în zilele următoare, întrucât a elaborat o serie de măsuri de reducere a costurilor, implementate pentru "a asigura viitorul" companiei.

Cifra reprezintă aproape o şesime din întreaga forţă de muncă a companiei aeriene şi vine pe fondul unei scăderi severe a veniturilor ca urmare a epidemiei. În plus, directorii companiei vor suferi o reducere cu 20% a salariilor, având efect retroactiv, începând cu 1 martie.

El Al se aşteaptă ca veniturile să scadă cu 50 de milioane de dolari până la 70 de milioane de dolari, între ianuarie şi aprilie, din cauza "scăderii semnificative" a cererii şi ca urmare a restricţiilor de călătorie impuse de Ministerul Sănătăţii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS