Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

AGENŢIILE DE PRESĂ:Focare de COVID-19 în câteva clinici din Serbia

F.D.
Internaţional /

Focare de COVID-19 în câteva clinici din Serbia

În câteva instituţii medicale din Serbia au fost raportate în ultimele zile focare de COVID-19, fiind infectat inclusiv personal medical.

În clinica de boli cardiovasculare din Dedinje, un cartier din zona bogată a capitalei Belgrad, 81 de medici, asistente şi pacienţi au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus, informează DPA.

"A început cu patru pacienţi asimptomatici", a declarat Milovan Bojic, directorul clinicii, la postul TV Prva.

Pacienţii au dezvoltat febră după ce au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale, iar aceasta ne-a dat alarma, a precizat Bojic.

Testările ulterioare au arătat că 67 de membri ai personalului şi 14 pacienţi au fost infectaţi cu noul coronavirus. Clinica a evacuat pacienţii contaminaţi în spitale destinate tratării pacienţilor diagnosticaţi cu coronavirus, a completat el.

Autorităţile sârbe nominalizaseră clinica din Dedinje pentru realizarea intervenţiilor cardiovasculare de urgenţă pe perioada epidemiei.

Tot în Belgrad clinica de ginecologie Narodni Front a raportat în weekend 46 de membri ai personalului său medical contaminaţi cu noul coronavirus. În weekend s-a aflat că într-un spital din Cuprija - oraş aflat la 150 de kilometri sud de Belgrad - a fost identificat un focar de COVID-19, cel puţin nouă doctori fiind infectaţi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS