Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

AGENŢIILE DE PRESĂ:Poliţia din Irlanda aplică măsurile stricte decise de guvern pentru combaterea epidemiei

D.F.
Internaţional /

Poliţia din Irlanda aplică măsurile stricte decise de guvern pentru combaterea epidemiei

Poliţia din Irlanda a început sâmbătă o operaţiune de aplicare a unor măsuri stricte împotriva epidemiei de COVID-19, relatează dpa.

Deplasările sunt permise doar pe o rază de doi kilometri în jurul locuinţei, începând de vineri de la miezul nopţii până în 12 aprilie. Premierul Leo Varadkar a comunicat că toată lumea trebuie să stea acasă până de Paştele catolic.

Se poate merge la serviciu numai la locurile de muncă vitale, cum ar fi cele din sistemul sanitar, şi la cumpărături de alimente sau bunuri de consum. Şi exerciţiile fizice în aer liber sunt limitate la o zonă de doi kilometri de domiciliu. Cei care ies cu copiii trebuie să păstreze o distanţă de doi metri. În afară de ieşirile în scopurile menţionate, mai sunt permise doar cele pentru vizite medicale programate sau procurarea medicamentelor.

Poliţia a anunţat sâmbătă că în weekend va 'încuraja' populaţia să respecte restricţiile prin instalarea unor puncte de control şi cu ajutorul patrulelor călare, neobişnuite în Irlanda. Se aşteaptă ca, fiind 'foarte vizibili', poliţiştii călare să inducă un sentiment de siguranţă, a afirmat John Twomey, comisarul adjunct al forţei de ordine cunoscute ca Garda (Garda Siochana, denumirea oficială a poliţiei irlandeze - n. red.).

În Irlanda s-au înregistrat până acum peste 2100 de cazuri de infectare cu coronavirus, iar vineri s-au mai confirmat trei decese cauzate de COVID-19, numărul morţilor ajungând astfel la 22.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS