Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

AGENŢIILE DE PRESĂ:Suedia îşi păstrează economia în funcţiune dar va interzice adunările de 50 de persoane, în lupta Covid-19

D.F.
Internaţional /

Suedia îşi păstrează economia în funcţiune dar va interzice adunările de 50 de persoane, în lupta Covid-19

Suedia , care a ales o metodă mai blândă decât majotritatea ţărilor europene în vederea opririi răspândirii pandemiei covid-19 şi şi-a păstrat economia în funcţiune - a interzis vineri adunările de peste 50 de persoane, după ce le-a interzis pe cele de 500, relatează AFP.

"O sesiune extraordinară a Consiliului de Miniştri a hotărât azi (vineri) limitatea adunărilor la 50 de persoane, în baza unei recomandări a Agenţiei Publice a Sănătăţii", a declarat presei premierul Stefan Lofven.

Interdicţia urmează să intre în vigoare duminică.

Cei care organizează evenimente ce încalcă această regulă sunt pasibili de o amendă sau o pedeapsă cu închisoarea de până la şase luni.

"Dacă nu aveţi nevoie să călătoriţi, rămâneţi acasă. Este (o situaţie) gravă în prezent", a declarat premierul, a cărui ţară înregistrează 92 de decese în 3.046 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus confirmate.

În faţa crizei sanitare în curs, Suedia şi-a păstrat - într-un contrast izbitor faţă de restul Europei - şcolile, cafenelele şi restaurantele deschise şi a încurajat copiii să-şi continue activităţile sportive.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS