Crypto

Agroland a deschis primul magazin de tip MEGA din 2021, cu investiţie greenfield de 500.000 euro

Comunicate de presă / 04 februarie

Agroland a deschis primul magazin de tip MEGA din 2021, cu investiţie greenfield de 500.000 euro

Agroland a inaugurat primul magazin MEGA, dintre cele opt pe care planifică să le deschidă în 2021, în urma unei investiţii de aproximativ 500.000 euro, în care nu sunt incluse stocurile. Potrivit reprezentanţilor companiei, unitatea va genera venituri anuale de un milion euro, începând din 2022. Aceasta este al treilea magazin MEGA din reţea deschis în urma unei investiţii de tip greenfield. Astfel, întregul proces a durat 12 luni, a pornit de la zero şi a inclus identificarea terenului în comuna Afumaţi, achiziţia acestuia şi obţinerea tuturor aprobărilor, construcţia propriu-zisă şi amenajarea spaţiului, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Cea mai nouă unitate din reţea este situată în comuna Afumaţi, pe Şoseaua Bucureşti-Urziceni nr. 254, în apropiere de fostul magazin Agroland care avea o suprafaţă de doar 70 mp şi la circa 35 kilometri de centrul Bucureştiului. Agroland MEGA Afumaţi ocupă o suprafaţă de 600 mp, are opt angajaţi şi o ofertă de peste 3.000 de produse, dintre care cele mai multe se găsesc în oricare dintre magazinele MEGA, din cadrul reţelei. Din punct de vedere al gamelor, aici vor fi disponibile: (1) produse pentru grădină - material săditor, îngrăşământ şi echipamente pentru întreţinere; (2) produse destinate animalelor de companie, de la hrană, la suplimente şi accesorii; (3) produse pentru hobby farming, precum şi alte produse pentru casă şi gospodărie.

Horia Cardoş, fondator şi Director General al reţelei Agroland: "Am început 2021 în forţă, prin inaugurarea primului magazin MEGA cu investiţie greenfield din reţea, din acest an, şi vrem să continuăm în acelaşi mod. Pentru noi, anul acesta va sta sub semnul consolidării reţelei, la nivel naţional, la fel cum am procedat în 2020. În prezent, ne concentrăm pe deschiderea de unităţi cu o suprafaţă cât mai mare, pentru a putea pune la dispoziţia clienţilor un număr considerabil de produse şi pentru a le putea asigura tot confortul necesar, atunci când vin în magazin. Ne dorim să întărim poziţia Agroland atât în Bucureşti, unde am deschis prima unitate la finalul lui octombrie, cât şi în zonele limitrofe. Inaugurarea recentă a Agroland MEGA Afumaţi este primul pas în această direcţie pe care îl facem în 2021, şi consider că am păşit cu dreptul!"

Fondatorul reţelei consideră că în prima jumătate a anului, piaţa va fi asemănătoare ca dinamică cu ceea ce s-a întâmplat în 2020: creşteri pe categoriile de grădinărit, îngrijirea animalelor de companie şi hobby farming.

În prezent, în preajma capitalei funcţionează nouă unităţi Agroland tradiţionale, iar în primul trimestru din 2021, în afara Agroland MEGA Afumaţi, va mai fi deschisă o unitate MEGA şi în Bolintin Vale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

02 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8747
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4161
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6329
Gram de aur (XAU)Gram de aur225.4539

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro