Agroland a deschis primul magazin de tip MEGA din 2021, cu investiţie greenfield de 500.000 euro

Comunicate de presă / 4 februarie 2021

Agroland a deschis primul magazin de tip MEGA din 2021, cu investiţie greenfield de 500.000 euro

Agroland a inaugurat primul magazin MEGA, dintre cele opt pe care planifică să le deschidă în 2021, în urma unei investiţii de aproximativ 500.000 euro, în care nu sunt incluse stocurile. Potrivit reprezentanţilor companiei, unitatea va genera venituri anuale de un milion euro, începând din 2022. Aceasta este al treilea magazin MEGA din reţea deschis în urma unei investiţii de tip greenfield. Astfel, întregul proces a durat 12 luni, a pornit de la zero şi a inclus identificarea terenului în comuna Afumaţi, achiziţia acestuia şi obţinerea tuturor aprobărilor, construcţia propriu-zisă şi amenajarea spaţiului, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Cea mai nouă unitate din reţea este situată în comuna Afumaţi, pe Şoseaua Bucureşti-Urziceni nr. 254, în apropiere de fostul magazin Agroland care avea o suprafaţă de doar 70 mp şi la circa 35 kilometri de centrul Bucureştiului. Agroland MEGA Afumaţi ocupă o suprafaţă de 600 mp, are opt angajaţi şi o ofertă de peste 3.000 de produse, dintre care cele mai multe se găsesc în oricare dintre magazinele MEGA, din cadrul reţelei. Din punct de vedere al gamelor, aici vor fi disponibile: (1) produse pentru grădină - material săditor, îngrăşământ şi echipamente pentru întreţinere; (2) produse destinate animalelor de companie, de la hrană, la suplimente şi accesorii; (3) produse pentru hobby farming, precum şi alte produse pentru casă şi gospodărie.

Horia Cardoş, fondator şi Director General al reţelei Agroland: "Am început 2021 în forţă, prin inaugurarea primului magazin MEGA cu investiţie greenfield din reţea, din acest an, şi vrem să continuăm în acelaşi mod. Pentru noi, anul acesta va sta sub semnul consolidării reţelei, la nivel naţional, la fel cum am procedat în 2020. În prezent, ne concentrăm pe deschiderea de unităţi cu o suprafaţă cât mai mare, pentru a putea pune la dispoziţia clienţilor un număr considerabil de produse şi pentru a le putea asigura tot confortul necesar, atunci când vin în magazin. Ne dorim să întărim poziţia Agroland atât în Bucureşti, unde am deschis prima unitate la finalul lui octombrie, cât şi în zonele limitrofe. Inaugurarea recentă a Agroland MEGA Afumaţi este primul pas în această direcţie pe care îl facem în 2021, şi consider că am păşit cu dreptul!"

Fondatorul reţelei consideră că în prima jumătate a anului, piaţa va fi asemănătoare ca dinamică cu ceea ce s-a întâmplat în 2020: creşteri pe categoriile de grădinărit, îngrijirea animalelor de companie şi hobby farming.

În prezent, în preajma capitalei funcţionează nouă unităţi Agroland tradiţionale, iar în primul trimestru din 2021, în afara Agroland MEGA Afumaţi, va mai fi deschisă o unitate MEGA şi în Bolintin Vale.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

28 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9479
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1794
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2155
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5370
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.2661

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro