ALEXANDRU NAZARE, DUPĂ O ÎNTÂLNIRE CU REPREZENTANŢI AI SUA LA BUCUREŞTI:"Am reiterat interesul în găzduirea actorilor importanţi din piaţa farmaceutică"

S.B.
Miscellanea / 12 aprilie

"Am reiterat interesul în găzduirea actorilor importanţi din piaţa farmaceutică"

Ministrul Finanţelor Publice, Alexandru Nazare, a discutat, luni, cu reprezentanţi ai SUA la Bucureşti, despre dezvoltarea relaţiilor economice în domeniul farma şi IT. "Am reiterat interesul în găzduirea actorilor importanţi din piaţa farmaceutică pentru a putea dezvolta şi susţine producţia de vaccinuri în ţara noastră", a transmis ministrul, informează news.ro.

"Astăzi am avut o întrevedere cu dl. David Muniz, însărcinat cu afaceri al SUA la Bucureşti şi dl. Bradley Stilwell, consilier economic adjunct. Dialogul a vizat, în principal, identificarea modalităţilor de diversificare şi consolidare a relaţiilor economice bilaterale dintre România şi Statele Unite ale Americii, cu precădere în ceea ce priveşte investiţiile în zona de IT şi farma. Am reiterat interesul pe care România îl are, în special, în găzduirea actorilor importanţi din piaţa farmaceutică pentru a putea dezvolta şi susţine producţia de vaccinuri în ţara noastră", a transmis, luni, Alecxandru Nazare.

Ministrul Finanţelor Publice a explicat că, în ceea ce priveşte sectorul IT, "viziunea este să transformăm România într-un pol central de investiţii în domeniul digitalizării şi inovării, fiind mult potenţial de creştere în acest sens".

"România se află deja pe un traseu pozitiv, iar numărul companiilor străine care îşi îndreaptă atenţia spre ţara noastră este în creştere, cu atât mai mult cu cât dispunem de forţă de muncă talentată şi încurajăm activ domeniul IT prin facilităţi fiscale atrăgătoare pentru această industrie", a mai precizat ministrul, potrivit news.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

05 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9254
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1035
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4827
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7030
Gram de aur (XAU)Gram de aur234.7735

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro