Crypto

Alstom semnează un Memorandum pentru proiectarea şi construirea primului sistem de metrou din Belgrad

A.B.
Companii / 22 ianuarie

Alstom semnează un Memorandum pentru proiectarea şi construirea primului sistem de metrou din Belgrad

Alstom a semnat astăzi un Memorandum de înţelegere (Memorandum of Understanding) cu Guvernul Serbiei, pentru construirea fazei 1 a primei linii a viitoarei reţele de metrou a capitalei Belgrad, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

În acest proiect, compania Alstom va fi responsabilă pentru o gamă largă de lucrări, inclusiv trenurile de metrou, sistemele digitale de control al trenurilor, panourile de protecţie de pe peroane, infrastructura (instalarea căii de rulare şi a soluţiilor de energoalimentare) şi integrarea sistemului de transport. Construcţia noii reţele de metrou este estimată să înceapă la sfârşitul acestui an, după ce va avea loc semnarea contractului cu autorităţile sârbe.

Antonio Moreno, director general pentru Europa Centrală şi de Est la Alstom, a declarat: "Suntem extrem de mândri că soluţiile Alstom vor face parte din construcţia metroului din Belgrad, care este un proiect de infrastructură foarte important în regiunea Balcanilor. Acest proiect va îmbunătăţi considerabil oferta de transport disponibilă pentru locuitorii din Belgrad şi va ilustra competenţele de top ale Alstom ca lider mondial în soluţii de metrou, oferind pasagerilor o experienţă superioară de călătorie".

Noul sistem de transport va oferi bazele unei mobilităţi cu adevărat sustenabile în capitala dens populată a Serbiei, contribuind la reducerea congestiei rutiere.

Primele două linii vor acoperi în total aproximativ 42 de kilometri - prima având 22 km, a doua aproape 20 km. Prima linie va circula de-a lungul râului Sava, traversând centrul oraşului Belgrad, legând zona Makisko Polje din partea de sud a oraşului, spre cartierul Mirijevo din nord-est. Cea de-a doua linie va face legătura cu staţia de cale ferată Zemun, traversând zona nouă a oraşului Belgrad şi intersectându-se cu prima linie în Mirijevo

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

04 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8784
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0503
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.3880
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6437
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.2049

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro