Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

Amazon intră pe piaţa vânzărilor de maşini în Italia, printr-un parteneriat cu Fiat Chrysler

Stelian Bădescu
Companii #Auto /

Amazon intră pe piaţa vânzărilor de maşini în Italia, printr-un parteneriat cu Fiat Chrysler

Compania Amazon a încheiat un acord cu Fiat Chrysler pentru a oferi la vânzare trei dintre cele mai bine-vândute maşini din Italia, la preţuri reduse, online, scrie thenextweb.com.

Este vorba de modele Fiat Panda, Fiat 500 şi Fiat 500L.

"A venit momentul să le oferim clienţilor o metodă nouă, mai eficientă şi transparentă pentru a alege o maşină nouă", a declarat directorul pentru Italia al Fiat Chrysler, Gianluca Italia, într-o conferinţă de presă, potrivit News.ro.

După ce selectează opţiunile dorite online, clienţii vor fi sunaţi de un reprezentant Amazon, care le va oferi detaliile necesare pentru a finalizeze tranzacţia şi a-şi ridica noua maşină. Vehiculul este disponibil în două săptămâni de la click-ul iniţial.

Sondajele de opinie arată că jumătate dintre italieni sunt dispuşi să îşi cumpere următoarea maşină online, dar 97% dintre ei prefer să o ridice personal, de la un dealer.

Parteneriatul vine în condiţiile în care Amazon a sugerat în repetate rânduri că vrea să intre pe piaţa vânzărilor de automobile.

Luna trecută, Amazon Franţa a anunţat un acord similar, dar clienţii pot achita numai avansul online. Apoi, ei trebuie să discute telefonic cu un dealer. În plus, preţul este cu 10.490 de euro mai mare decât în mod normal.

Amazon a lansat recent şi un site numit Amazon Vehicles pentru clienţii americani. Portalul permite, însă, numai vânzarea de piese pentru maşini. De asemenea, include comentarii şi sisteme de comparaţie între modele.

În Statele Unite, vânzarea online de maşini este interzisă. Legea prevede că un client trebuie să meargă la un dealer autorizat pentru a cumpăra un automobil.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie