Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Ambasadorul Vietnamului - în vizită la compania Antibiotice Iaşi

M.A.
Miscellanea /

Ambasadorul Vietnamului - în vizită la compania Antibiotice Iaşi

Ambasadorul Republicii Vietnam, Dang Tran Phong a fost, luni, oaspetele companiei Antibiotice, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Cu ocazia vizitei pe care o efectuează în judeţul Iaşi, Excelenţa Sa a luat parte la o serie de discuţii în care s-a evidenţiat buna colaborare comercială dintre Antibiotice şi mediul de afaceri din Republica Vietnam precum şi dorinţa de consolidare a relaţiilor Antibiotice cu această ţară.

De asemenea, s-au evidenţiat o serie de oportunităţi de dezvoltare a afacerii Antibiotice în Vietnam prin cooperare cu distribuitorii locali, având în vedere că piaţa de medicamente vietnameză are multe similitudini cu piaţa farmaceutică din România.

În prezent, compania Antibiotice exportă un numar de 17 produse pe această piaţă, iar pe termen mediu doreşte să înregistreze peste 25 de produse din diverse arii terapeutice: antiinfecţioase sterile pentru consumul din spitale, medicamente cardiovasculare, dermatologice şi pentru sănătatea femeii. Piaţa Vietnamului reprezintă astfel, pentru compania Antibiotice, o afacere de 10 milioane USD, în creştere de la an de an, atât ca volume tranzacţionate, număr de produse înregistrate, cât şi ca oportunităţi de afaceri, a precizat sursa citată.

Acordul de liber schimb încheiat recent între Uniunea Europeana şi Vietnam îşi propune eliminarea a aproximativ 65% din taxele vamale. Având în vedere că în prezent taxele vamale pentru medicamentele exportate de Antibiotice în Vietnam sunt cuprinse între 5% şi 15%, această măsură va impacta pozitiv ambele părţi. Astfel, un procent tot mai mare din populaţia Republicii Vietnam va beneficia de scheme de tratament accesibile ca preţ, cu medicamente de calitate la standarde europene, marca Antibiotice.

Antibiotice a dezvoltat în Vietnam un model de business de succes, bazat pe o cunoaştere aprofundată a pieţei şi a partenerilor de afaceri. Noul acord de liber schimb încheiat între Uniunea Europeana şi Republica Vietnam va consolida acest business şi va crea puncte de plecare spre noi proiecte, atât în Vietnam, cât şi în alte state membre ASEAN (Association of Southeast Asian Nations).

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS