Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Andrei Hrebenciuc - noul preşedinte Biofarm

E.O.
Ziarul BURSA #Companii /

Andrei Hrebenciuc - noul preşedinte Biofarm

Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, este noul preşedinte al Biofarm, începând cu data de 16 noiembrie, după ce Daniela Traiana Comşa a renunţat, din motive personale, la funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, rămânând să aibă calitatea de membru CA.

Şi directorul general al companiei s-a schimbat de curând, producătorul român de medicamente anunţând, recent, că începând din 15 noiembrie, noul director general al societăţii va fi Cătălin Vicol.

Investiţiile făcute în ultimii ani de Biofarm au constat, în principal, în realizarea unui nou spaţiu de producţie a medicamentelor şi a suplimentelor alimentare cu toate dependinţele necesare funcţionării, ne­a spus, în iunie, Dan Vasile, fostul director general al Biofarm, în cadrul unui interviu.

Potrivit domniei sale, activitatea de cercetare-dezvoltare a companiei este orientată pe două direcţii importante - dezvoltarea de suplimente alimentare şi diversificarea portofoliului de medicamente.

Societatea a înregistrat, în primele şase luni ale acestui an, venituri din vânzări de 83,3 milioane lei, comparativ cu 82,3 milioane lei, raportate în semestrul întâi din 2017. Biofarm a avut un profit de 22,2 milioane lei, în perioada menţionată.

Biofarm a împlinit, în vară, 97 de ani de când activează pe piaţa noastră, în prezent compania fiind prezentă, cu produsele sale, în alte zece ţări.

La preţul unitar de 0,3390 lei/acţiune, Biofarm are o capitalizare bursieră de 334,04 milioane lei. SIF Muntenia este acţionarul majoritar al companiei, deţinând 50,98% din titlurile producătorului de medicamente, în timp ce SIF Banat-Crişana şi SIF Moldova au o partipaţie de 23,22%, respectiv 13,57%.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS