Abonament gratuit

Andrei Hrebenciuc - noul preşedinte Biofarm

E.O.
Ziarul BURSA #Companii /

Andrei Hrebenciuc - noul preşedinte Biofarm

Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, este noul preşedinte al Biofarm, începând cu data de 16 noiembrie, după ce Daniela Traiana Comşa a renunţat, din motive personale, la funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, rămânând să aibă calitatea de membru CA.

Şi directorul general al companiei s-a schimbat de curând, producătorul român de medicamente anunţând, recent, că începând din 15 noiembrie, noul director general al societăţii va fi Cătălin Vicol.

Investiţiile făcute în ultimii ani de Biofarm au constat, în principal, în realizarea unui nou spaţiu de producţie a medicamentelor şi a suplimentelor alimentare cu toate dependinţele necesare funcţionării, ne­a spus, în iunie, Dan Vasile, fostul director general al Biofarm, în cadrul unui interviu.

Potrivit domniei sale, activitatea de cercetare-dezvoltare a companiei este orientată pe două direcţii importante - dezvoltarea de suplimente alimentare şi diversificarea portofoliului de medicamente.

Societatea a înregistrat, în primele şase luni ale acestui an, venituri din vânzări de 83,3 milioane lei, comparativ cu 82,3 milioane lei, raportate în semestrul întâi din 2017. Biofarm a avut un profit de 22,2 milioane lei, în perioada menţionată.

Biofarm a împlinit, în vară, 97 de ani de când activează pe piaţa noastră, în prezent compania fiind prezentă, cu produsele sale, în alte zece ţări.

La preţul unitar de 0,3390 lei/acţiune, Biofarm are o capitalizare bursieră de 334,04 milioane lei. SIF Muntenia este acţionarul majoritar al companiei, deţinând 50,98% din titlurile producătorului de medicamente, în timp ce SIF Banat-Crişana şi SIF Moldova au o partipaţie de 23,22%, respectiv 13,57%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Energia în priză
DTLAWYERS
Nuclearelectrica
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

30 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8698
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1617
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3406
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.1123

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
CONPET
AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie