Ariston şi Juventus semnează un parteneriat regional în Asia

G.U.
Companii / 22 ianuarie

Ariston şi Juventus semnează un parteneriat regional în Asia

Ariston, principala marcă internaţională a grupului Ariston Thermo şi Juventus, clubul de fotbal italian cu sediul la Torino, îşi unesc forţele în China, semnând un parteneriat regional valabil începând din ianuarie 2021, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

"Provocările Merită Campioni", sloganul parteneriatului, sumarizează mentalitatea care stă la baza celor două companii: urmăresc provocări, caută realizări şi succese cu determinare, perseverenţă şi muncă de echipă, folosesc în avantajul lor propriii campioni.

Provocarea este o valoare adânc înrădăcinată atât în cultura Ariston, cât şi în cea a echipei Juventus. Dezideratul Ariston se regăseşte în motto-ul Comfort Always On, datorită produselor sale, a soluţiilor şi a asistenţei pre şi post-vânzare. La rândul său, Juventus urmăreşte întotdeauna să obţină rezultate excelente.

Conform comunicatului, proiectul promovează valorile comune ale celor doi parteneri: a fi campion este în primul rând rezultatul lucrului în echipă. Pentru a atinge niveluri înalte de performanţă, atât Ariston, cât şi Juventus au nevoie de efortul susţinut al unei echipe puternice, în paralel cu abilităţile, pasiunea, entuziasmul şi atitudinea potrivite.

Paolo Merloni, Preşedinte Executiv al grupului Ariston Thermo, a declarat: "Sunt încântat că ne unim forţele cu Juventus. Ariston şi Juventus împărtăşesc aspiraţia comună de a reuşi, de a nu renunţa niciodată, de a livra, de a crea echipe grozave! Colaborarea cu Juventus în China ne reafirmă angajamentul faţă de piaţa chineză, angajament pe care l-am început în urmă cu 35 de ani, cu dorinţa de a fi unul dintre cele mai importante branduri din China în sectorul confortului termic. Sunt încântat să anunţ acest parteneriat astăzi, înrădăcinat în excelenţa italiană, dar cu viziune şi acoperire globală."

Federico Palomba, Managing Director al Juventus APAC, a adăugat: "Suntem mândri să putem ura bun-venit grupului Ariston în familia partenerilor Juventus. Inovaţia, un element specific culturii italiene este împărtaşită, ca valoare, de către ambele echipe. Colaborarea noastră acoperă China - un teritoriu foarte dinamic, care joacă un rol esenţial pentru activitatea ambelor branduri. Avem convingerea că acest parteneriat va genera un efect pozitiv în această piaţă în dezvoltare, în următoarele sezoane."

Ca într-o veritabilă echipă de fotbal, în care contribuţia fiecărui jucător este esenţială pentru a câştiga meciurile, Ariston şi Juventus joacă împreună pentru a câştiga marea provocare pe care o reprezintă piaţa chineză.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

05 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8831
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0924
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4065
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6478
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.0612

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro