AVAS a primit opt oferte la licitaţia pentru selectarea lichidatorului societăţii "Tractorul" Braşov

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 26 aprilie 2007

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a primit opt oferte la licitaţia pentru selectarea lichidatorului companiei Tractorul Braşov. Au intrat în competiţia pentru selectarea lichidatorului următoarele societăţi: Siomax SPRL Tg. Jiu, Casa de Insolvenţă Transilvania SPRL Cluj-Napoca, Muşat&Asociaţii - Casa de Insolvenţă SPRL Bucureşti, Consultor Active SPRL Bucureşti, Maestro SPRL Constanţa, Casa de Insolvenţă Moldova SPRL Iaşi, BNP Consult SPRL Craiova şi RVA Insolvency Specialists SPRL Bucureşti.

Documentele de participare la licitaţie, care atestă îndeplinirea criteriilor de precalificare, depuse conform anunţului de vânzare şi a cerinţelor incluse în caietul de sarcini, au fost deschise miercuri, în prezenţa tuturor ofertanţilor şi s-au contrasemnat de către fiecare ofertant în parte, fără ca aceştia să ia cunoştinţă de conţinutul documentelor.

După analiza documentelor de precalificare, astăzi urmează să fie deschise, în cazul ofertanţilor care îndeplinesc criteriile de precalificare la licitaţie, plicurile conţinând ofertele finale.

Valoarea preliminată a activelor imobilizate ale societăţii Tractorul UTB Braşov, la data de 31 decembrie 2006, este de 156,5 milioane lei, iar valoarea preliminată a datoriilor totale este de 793,7 milioane lei.

Remunerarea lichidatorului se face prin aplicarea unei cote de comision asupra valorii totale încasate din vânzarea bunurilor, din recuperarea creanţelor societăţii comerciale, precum şi din vânzarea stocurilor, nominalizate în evidenţa contabilă a societăţii la data preluării patrimoniului acesteia de către lichidator.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro
Gala Regista 2023

Curs valutar BNR

07 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9022
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5747
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9405
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4884
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3601

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro