Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”

Axis Communications va participa la World Expo 2020

V.I.
Comunicate de presă /

Ray Mauritsson

Ray Mauritsson

Axis Communications, anunţă participarea sa la World Expo 2020 care are loc în Dubai, Emiratele Arabe Unite, pentru o perioadă de circa 6 luni din 20 octombrie până pe 10 aprilie. Axis este unul dintre partenerii oficiali în cadrul Pavilionului Suediei situat în arena de sustenabilitate.

Ray Mauritsson, Preşedinte şi CEO al Axis Communications a declarat: "Considerăm că acest eveniment este o oportunitate extrem de interesantă şi suntem mândri să reprezentăm Suedia. Tema Expo 2020 se încadrează în aceeaşi direcţie cu valorile noastre de bază şi este aceeaşi temă adoptată de pavilionul suedez. Axis este o organizaţie inovatoare, axată pe pionierat, care dezvoltă mijloacele necesare unei societăţi mai inteligente şi mai sigure, iar aceste lucruri aşteptăm cu nerăbdare să le prezentăm la acest eveniment".

Tema Expo 2020 este "Connecting Minds - Creating the Future", iar expoziţia include trei sectoare, Opportunity, Mobility şi Sustainability. Pavilionul suedez se va axa pe oraşe inteligente, călătorii şi transporturi de generaţie nouă, ştiinţe naturale, economie circulară, industrie conectată şi societate inteligentă.

"La Axis venim mereu cu noi provocări la adresa status-quo-ului şi încurajăm inovaţia. Iar participarea noastră la Expo 2020 ca parte a pavilionului suedez reprezintă un nou pas în această direcţie. Vom prezenta soluţii de securitate de ultimă generaţie, axate pe conţinut video, audio şi controlul accesului, precum şi o serie de soluţii de analiză, precum numărarea oamenilor, managementul traficului şi multe altele. Suntem încrezători că World Expo 2020 va deschide un nou capitol în privinţa posibilităţilor de a inova - atât pentru EAU (Emiratele Arabe Unite), cât şi pentru întreaga lume - ceea ce aşteptăm cu nerăbdare", a spus Philippe Kubbinga, Regional Director, Axis Communications Middle East & Africa.

Pavilionul suedez, care va fi amplasat în sectorul dedicat sustenabilităţii, face parte dintr-o amplă campanie de promovare a exporturilor derulată de guvernul Suediei în anii care vin. Tema aleasă pentru pavilionul suedez este "Co-creation for Innovation". Pe lângă participarea efectivă la expoziţie prin prezentarea soluţiilor sale, Axis va asigura şi supravegherea video ca parte a soluţiei de securitate folosite de pavilionul suedez.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

21 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5487
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3705
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.6485

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie