Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Băsescu nu spune nici "da", nici "nu" unei candidaturi la Primăria Capitalei

F.A.
Ziarul BURSA #Politică /

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, ieri, că nu spune "nici nu, nici da" posibilităţii de a candida la Primăria Capitalei, arătând că nu crede că cineva care a fost şef de stat mai intră într-o competiţie locală, dar în politică "de multe ori trebuie să faci ce trebuie".

Întrebat dacă PMP va avea un candidat pentru Primăria Capitalei, fostul preşedinte a răspuns că în mod cert formaţiunea va avea candidat, însă problema este să se găsească unul "cu şanse", relatează Mediafax.

Traian Băsescu a fost solicitat să precizeze dacă i s-ar părea o soluţie bună ca, după ce a fost preşedinte 10 ani, să candideze din nou la primărie, domnia sa subliniind: "Nu. Dacă vreţi să fiu foarte sincer, nu mi se pare că cineva care a fost preşedintele României mai intră într-o competiţie locală. Însă mai este un mare adevăr: în politică nu faci întodeauna ce vrei, de multe ori trebuie să faci ce trebuie. Vedem".

Fostul preşedinte a mai declarat că, până în 10 octombrie, se va înscrie în PMP, menţionând că vrea să creeze "un partid nou, care să nu fi fost implicat în toate compromisurile perioadei de tranziţie" şi că nu neapărat trebuie să fie "autoritatea executivă zero" a formaţiunii. Traian Băsescu a arătat că doreşte să creeze o a treia forţă politică, un partid nou.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS