Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Bittnet şi-a convertit în acţiuni împrumutul acordat către Equatorial Gaming

A.I.
Piaţa de Capital /

Bittnet şi-a convertit în acţiuni împrumutul acordat către Equatorial Gaming

Compania intenţionează să achiziţioneze integral acţiunile Equatorial

Bittnet Systems (BNET) şi-a exercitat opţiunea de convertire în acţiuni a împrumutului în valoare de 1,05 milioane de lei, acordat Equatorial Gaming, se arată într-un raport al integratorului IT&C şi furnizorului de servicii de training IT remis, astăzi, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

În urma activării opţiunii, Bittnet deţine un număr de 55.227 acţiuni Equatorial, reprezentând 44,9995% din capitalul social şi din drepturile de vot ale entităţii, se menţionează în comunicat.

Împrumutul acordat în august 2018 pentru o perioada de trei ani şi cu o rată de dobânda fixă de 9% per an a generat pentru Bittnet venituri din dobânda de aproape 148.000 lei. 

La nivelul perioadei 2018-2019 şi faţă de capitalul investit iniţial în achiziţia a 24,9989% din acţiunile Equatorial, randamentul investiţiei a generat venituri în valoare de 450.000 lei, reprezentând o rată a rentabilităţii anualizată de peste 20% - în linie cu rentabilitatea capitalului propriu Bittnet.

"Având în vedere randamentul investiţiei, emitentul intenţionează să achiziţioneze integral acţiunile Equatorial Gaming  urmând a efectua demersurile în acest sens, demersuri care s-ar putea finaliza cu un memorandum de investiţie prezentat acţionarilor emitentului şi supus spre aprobare unei AGA viitoare", se arată în comunicatul companiei.

Bittnet Systems a fost înfiinţată în 2007 în Bucureşti, de către fraţii Mihai şi Cristian Logofatu, şi oferă training IT şi soluţii IT în ţară şi în străinătate.

La începutul lunii iunie, acţiunile BNET au fost transferate în Piaţa Principală a BVB, după cinci ani petrecuţi în Piaţa AeRO.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. TREBUIE SPUS INVESTITORILOR IN ACTIUNI BITTNET , ADEVARUL IN FATA : OAMENI BUNI , IN IMBECILITATEA NOASTRA , NE-AM TRANSFORMAT IN BANCA COMERCIALA , SI AM DAT DIN PUTINII BANI LICHIZI , PE CARE AI AVEA COMPANIA NOASTRA , FARA A NE SFATUI CU ALTCINEVA , CA DOAR SEMI-ZEI SANTEM , UN MILION SI CEVA DE LEI , DIN FIRMA , UNOR STRAINI , UNOR NECUNOSCUTI , CARE ACUM AU MARTURISIT SENINI , CA N-AU DE UNDE SA LE MAI DEA BANII INAPOI !!! LA REVEDERE , SI UN PRAZ VERDE !!! CU ALTE CUVINTE , CINE V-A PUS ??? SE STIE CA , PROSTUL NU E ALA CARE CERE , CI ALA CARE DA !!! FOAIE VERDE DE DAI , N-AI !!! IA NU DA , SA VEZI CUM AI !!! ACUM , DE DISPERARE , CA SA JUSTIFICE CUMVA PIERDEREA , INCEARCA , CE INCEARCA !!! SA MAI PETICEASCA , SA MAI RECUPEREZE CEVA !!! ASA A-TI TREBUIE , DACA ARUNCI CU BANII PE FEREASTRA !!! SPER CA , DATA VIITOARE , V-OR FI MAI INTELEPTI , CU GOSPODARIREA BANILOR !!! N-AR FI NICI PRIMII , NICI ULTIMII , CARE IAU PLASA !!!

    1. Cata shi vezi ca este imprumut intragrup. E grele cu cetitul shi bursulica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

24 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8722
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1883
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5207
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3309
Gram de aur (XAU)Gram de aur249.2556

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie