Abonament gratuit

Bogdan Stănescu, noul preşedinte al Depogaz Ploieşti SRL

A.S.
Ziarul BURSA #Companii #Energie /

Anul trecut, Bogdan Stănescu a intrat în atenţia publică, prin numărul mare de funcţii ocupate la diverse companii de stat.

Anul trecut, Bogdan Stănescu a intrat în atenţia publică, prin numărul mare de funcţii ocupate la diverse companii de stat.

Bogdan Stănescu a fost numit, recent, preşedinte al Depogaz Ploieşti SRL, iar Vasile Cârstea - director general al companiei, potrivit unor surse din piaţa de energie. Vasile Cârstea este fostul director general al direcţiei de înmagazinare Romgaz

La finalul lunii martie, Romgaz a anunţat că, începând din 1 aprilie, va deveni operaţională filiala care va ges­tiona activitatea de înmagazinare a gazelor naturale - Filiala de Înmagazinare Gaze Naturale Depogaz Ploieşti SRL.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, începând din 1 aprilie, în baza unei directive europene, preluată în legea energiei electrice şi a gazelor naturale, activitatea de înmagazinare va fi separată de Romgaz şi va fi desfăşurată în cadrul unui operator de înmagazinare, o filială, în care SNGN Romgaz este asociat unic.

Conform Romgaz, filiala va prelua operarea depozitelor de înmagazinare aflate în concesiunea Romgaz, va opera activele care contribuie la des­făşurarea activităţii aflate în proprietatea Romgaz şi va prelua, în totalitate, personalul care desfăşoară activitatea de înmagazinare din cadrul companiei de stat, beneficiind de toate prevederile contractului colectiv de muncă în vigoare la nivelul Romgaz.

Bogdan Stănescu este administrator special al Oltchim şi consilier al vieguvernatorului BNR, potrivit CV-ului postat pe site-ul Oltchim. De asemenea, figurează ca director general al Direcţiei Generale Societăţi Comerciale din cadrul Ministerului Energiei. A fost administrator special al Hidroelectrica în perioada în care compania a intrat în insolvenţă pentru prima dată.

Anul trecut, Bogdan Stănescu a intrat în atenţia publică, prin numărul mare de funcţii ocupate la diverse companii de stat.

Într-un interviu pentru news.ro, el a afirmat, anul trecut, că nu a ocupat nici cumulat, în toată cariera sa, 25 de locuri de muncă în sectorul public, numărul de posturi la stat pe care presa a scris că le-ar fi avut fiind "o legendă": "Mi-au scos 12 joburi simultan. Pe urmă, prin lecturarea CV-ului, au ajuns la 25 de joburi, este o aberaţie, niciodată nu am avut nici 12 joburi simultan, nici 25. Nu ai cum, trebuie să fii supraom. (...) Cele mai multe joburi în paralel - dar care nu au durat mai mult de şase luni, nouă luni - au fost cinci: Nuclearelectrica, Oltchim, Arcadia, Romplumb şi jobul principal, director DGPAPSE (Direcţia Generală Privatizare şi Administrare a Participaţiilor Statului în Energie) în Ministerul Energiei".

El a acuzat că informaţiile despre posturile pe care le-ar fi ocupat au apărut în presă după ce a deranjat unele interese la Oli Terminal, încercând să apere interesul statului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Iar asta? O rusine ce fac cei de la ALDE! Isi fac de cap!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie