Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

BOMBA TICĂIE LA ASFScandalul din piaţă - în vizorul parlamentarilor

G.M.
Piaţa de Capital /

Sorin Lazăr

Sorin Lazăr

Sorin Lazăr: "Avem toate opiniile în atenţie şi vom organiza o întâlnire cu transportatorii, asigurătorii, reprezentanţii reţelelor de service auto şi vom analiza care este situaţia" Lazăr: "Daniel Zamfir este unul dintre oamenii care ar putea să conducă ASF"

În urma semnalelor primite din piaţă, de la asigurători, transportatori şi administratorii service-urilor auto, Sorin Lazăr - preşedintele Comisie de buget, finanţe-bănci din Camera Deputaţilor a reţinut că sunt opinii divergente cu privire la anumite decizii din ultima vreme ale Autorităţii de Supraveghere Financiară.

"Avem toate opiniile în atenţie şi vom organiza o întâlnire cu transportatorii, asigurătorii, reprezentanţii reţelelor de service auto şi vom analiza care este situaţia", ne-a declarat preşedintele Sorin Lazăr.

În legătură cu aspectele semnalate de Ziarul BURSA referitoarea la scandalul de la SIF-uri pe care ASF pare incapabilă să îl aplaneze, preşedintele comisiei de specialitate din Camera Deputaţilor a preferat să nu se pronunţe, spunând că instituţia respectivă are un regim aparte, în care Parlamentul exercită doar un control al activităţii şi numeşte membrii Consiliului de Administraţie. Cu toate acestea, referitor la criticile aduse la adresa lui Gabriel Grădinescu, vicepreşedinte ASF pentru piaţa de capital, Sorin Lazăr a spus că "orice lider creează păreri pro şi contra şi că respectivele acuzaţii vor fi analizate de comisia de specialitate din Camera Deputaţilor".

Întrebat de Ziarul BURSA când va fi numit un nou preşedinte în fruntea ASF, ţinând cont că postul este vacant după numirea lui Leonard Badea în funcţia de viceguvernator al BNR, Sorin Lazăr a menţionat că nu s-a stabilit încă o dată cu privire la demararea procedurii privind acest lucru.

Referitor la candidatura senatorului Daniel Zamfir pentru şefia ASF, preşedintele Sorin Lazăr ne-a spus: "Deocamdată nu s-a luat încă o decizie cu privire la acest lucru în forurile de conducere ale PSD. Domnul Zamfir este un tip foarte tenace, bătăios şi muncitor. În opinia mea, Daniel Zamfir este unul dintre oamenii care ar putea să conducă ASF".

Opinia Cititorului ( 12 )

 1. Nici măcar nu stie să cânte la nai.

  Dacă n-ai, n-ai. 

  1. Sorin Lazăr: "Domnul Zamfir este un tip foarte tenace, bătăios şi muncitor. În opinia mea, Daniel Zamfir este unul dintre oamenii care ar putea să conducă ASF". Domnule Lazar dumneavoastra sunteti om normal? Daca un sub inginer este "tenace, bataios"..descriere de 2 lei, parca descrieti un Mitica de la tara care praseste bine porumbul....este bun sa conduca o institutie asa complexa ca ASF? Stii ce face ASF? Piata de capital, asigurarile si pensiile private sunt complicate, fiecare in parte cu dificultatile lor si produse avansate. Nu exista un om expert in toate cele 3 sectoare. Pentru fiecare trebuie o viata sa te specializezi. Este ireal cum se numesc membrii CASF...niste neica nimeni din Parlament numesc alti indivizi ca ei pe salarii enorme sa vireze la partid. Presedintele ASF, doar el, are salariu de baza de 15000 de euro lunar. Fara sporuri si beneficii caracteristice ASF. Apoi cand vin organismele internationale se minuneaza de ei...

   Ce intrebare! cum să fie normal, nu vezi ce slăbuț este?

   Inginer?

   Hotilor, vine ingineru' peste voi! Mama-mama, ce o sa ne mai distram...

  Gradinescu sa plece!

  1. Ceea ce se întâmpla acum pe piața de capital este fără precedent!

   Ce face Fercala pe piata de capital este fara precedent!

  V-ati uitat pe cv-ul lui Zamfir? Ce-l recomanda pentru un asemenea post? Nevasta-sa?, la TV....

  Sau apartenenta la "trust"? 

  1. Pe Zamfir il recomanda normalitatea, spre deosebire de tine.

   Normalitate inseamna echilibru, echidistanta! Patimasii, activitsti pentru o breasla sau alta, pentru o categorie sau alta nu pot indeplinii aceasta conditie.

   "indeplinii" - vezi ca esti agramat. Indeplineste trecerea pe la scoala mai intai.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

25 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8750
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1874
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5137
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3319
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.0994

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie