Business Mark va organiza evenimentul "Tomorrow@Work"

C.P.
Comunicate de presă / 23 februarie

Business Mark va organiza evenimentul "Tomorrow@Work"

În data de 25 februarie 2021, BusinessMark va organiza o nouă ediţie a "Tomorrow@Work", eveniment online în cadrul căruia se vor aborda subiecte legate de piaţa muncii, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"În contextul în care pandemia a dus la schimbarea completă a modului în care lucrăm, interacţionăm, specialiştii de HR şi liderii organizaţiilor sunt supuşi unui constant proces de transformare şi adaptare.

Automatizarea, inteligenţa artificială, digitalizarea au ajuns să ocupe un rol cheie în viaţa noastră, aducând după sine schimbări ce trebuie făcute rapid, dar şi actualizate periodic.", se arată în comunicatul Business Mark.

În cadrul evenimentului se vor căuta răspunsuri la întrebări precum: Ce schimbări aduse de pandemie ne aşteptăm să devină definitive? Cum a schimbat pandemia rolul managerului de HR în organizaţie? Putem discuta despre o nouă poziţionare ce va defini viitorul la nivel de resurse umane? Care sunt slujbele viitorului? Cum se vor schimba organigramele organizaţionale în viitor? Cum se pregătesc specialiştii de HR pentru această nouă configuraţie? Care sunt riscurile la nivel de securitate a datelor pe care extinderea AI la nivel organizaţional le are? Sunt datele angajaţilor corespunzător protejate? Cum creăm un brand de angajator cu sinceritate, gândire strategică şi puţin şarm? Cum ne spunem povestea, fără a spune poveşti? Ce influenţează cultura organizaţională şi cum putem avea grijă de sănătatea sa pe termen lung? Care vor fi soluţiile la nivel de spaţiu de lucru în viitor? Sisteme fixe sau flexibile? O singură opţiune sau sisteme hibride?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Super protecție cyber pentru echipamente de business
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

26 Feb. 2021
Euro (EUR)Euro4.8745
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0209
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4406
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5894
Gram de aur (XAU)Gram de aur228.2335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro