Crypto

BVBIndicii, în creştere, pe un rulaj de 3,51 milioane de euro

ANDREI STAN
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Jurnal Bursier / 17 septembrie 2015

Indicii, în creştere, pe un rulaj de 3,51 milioane de euro

Principalii indicii ai Bursei de Valori Bucureşti (BVB) au încheiat şedinţa de tranzacţionare de ieri apreciindu-se, pe fondul unei lichidităţi scăzute faţă de zilele anterioare, de 15,55 milioane de lei.

Raportul zilnic realizat de Prime Transaction reţine: "Toţi indicii bursieri au închis şedinţa de astăzi (ieri, n.r.) pe plus, însă creşterile au fost foarte mici, de până la 0,26%, în cazul BET-NG. Singurul emitent mare ale cărui acţiuni s-au apreciat cu mai mult de 1% este Nuclearelectrica (SNN, care a înregistrat o creştere de 1,17%).

Lichiditatea a rămas la un nivel foarte mic, fiind tranzacţionate acţiuni în valoare de doar 3,51 milioane de euro şi produse structurate de 173.000 de euro".

Topul lichidităţii a fost condus de acţiunile "Fondul Proprietatea" (FP), simbol pe care au fost realizate tranzacţii în valoare de 1,57 milioane de lei. Cotaţia FP a crescut cu 0,13%, la 0,797 lei/unitate.

Titlurile "Romgaz" (SNG) s-au apreciat cu 0,3%, la 30,44 lei/unitate, în urma unui rulaj de 0,97 milioane de lei.

Tot ieri, au fost schimbate acţiuni "Electrica" (EL) de 0,67 milioane de lei, preţul de închidere fiind de 12,14 lei/unitate, în urcare cu 0,17%.

Locul al patrulea în topul lichidităţii a revenit titlurilor "Banca Transilvania" (TLV), cu un rulaj de 0,54 milioane de lei. Cotaţia TLV a crescut cu 0,35%, ultimul preţ fiind de 2,32 lei/unitate.

Pe piaţa "deal" au fost consemnate două tranzacţii. Una dintre acestea a fost realizată cu acţiuni "BRD - Groupe Société Générale" (BRD) şi a totalizat 6,08 milioane lei, la un preţ de 10,96 lei/unitate, în urcare cu 0,09% faţă de referinţă. De asemenea, a mai fost înregistrat un tranfer cu titluri "Electroargeş" (ELGS), în valoare de 0,28 milioane lei, coborând cu 9,82% la un preţ de 0,45 lei/unitate.

Indicele BET, care arată evoluţia celor mai lichide zece acţiuni, s-a apreciat cu 0,22%, iar BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, a crescut cu 0,21%.

Indicele BET-FI, al SIF-urilor plus Fondul Proprietatea, a urcat cu 0,17%.

Indicele extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, s-a apreciat cu 0,21%, iar indicele BET-BK, reperul de randament al fondurilor de investiţii, a crescut cu 0,23%.

Opinia Cititorului ( 1 )

 1. Averile mogulilor romani si cum au fost ele dobandite...

  Va comunicam in cele ce urmeaza o modalitate inedita de spalare a banilor al carei autor este faimosul milionar Rolls Royce, devalizatorul Bancorex Liviu Tudor-patronul Reporter Virtual si membru al Clubului de la Roma. Veti vedea in cele ce urmeaza rezultatele unei munci sub acoperire efectuate de jurnalistii de la Rise Project la autoritatile fiscale franceze, la notariatele din Franta, acolo unde teparul Liviu Tudor si-a construit un buncar in care a investit 10 milioane de euro in afara de pretul de achizitie care s-a ridicat la inca 6 milioane de euro. 

  Dupa devalizarea bancilor Bancorex si Unirea pe care le-am aratat aici, teparului Liviu Tudor i-a venit ideea in 2007 sa-si cumpere o casa tip palat in localitatea Menton din sudul Frantei. Astfel a infiintat o societate, care la inceput a avut un capital social de 150 de mii de euro, detinut de Monica Tudor si Liviu Tudor dupa cum se poate vedea mai jos in actele oficiale. Acestea pot fi vizualizate in intregime AICI 

  Apoi , pentru ca Liviu Tudor nu a avut niciodata un serviciu desi se da mare inventator ( a inventat apa calda, roata patrata si tepele bancare) si trebuia sa investeasca niste bani in societatea La Vista si in casa proprie, situata in bulevardul Garavan numarul 89, localitatea Menton, Liviu Tudor a decis sa-si devalizeze propriile firme, inventand un mecanism pe cat de simplu pe atat de riscant si prostesc. 

  A construit in Romania o societate care se numeste Internet City Doi S.A. avand sediul in bulevardul Dimitrie Pompei nr. 6,  si care are un capital social de 6 milioane de euro in care actionari sunt: Prefabricate Vest cu un aport de capital de 11,48 milioane ron ( alti bani proveniti din devalizarea bancior si scursi prin prefabricate in Internet City Doi si apoi in Franta), alt actionar Banca Comerciala Nova Bank cu un aport de capital de 8.389.18 milioane ron, banca devalizata si inchisa de teparul Liviu Tudor, S.C. Digi Net S.A., aport la capital 14 milioane 778.094 ron. 

  Persoanele imputernicite de devalizatorul Liviu Tudor pe aceasta firma, asa cum se vede mai jos sunt Stefan Sebastian, Maria Dragomirescu (aceeasi persoana care administreaza si societatea din franta dupa cum se poate vedea in statutul societatii), Gelu Marchidan, iar printre cenzori o gasim nu-i asa, chiar pe sora lui Liviu Tudor, doamna Lungoci Cristina, ca doar trebuia si ea sa castige niste bani. Societatea Internet City Doi S.A, a accesat fonduri europene pentru cladirile Novo Park, promitand ca va furniza in schimbul fondurilor pentru construirea cladirii facilitati de internet si comunicare pentru chiriasii viitori ai acestei cladiri. In schimb, banii absorbiti de Internet City Doi au fost aportati la capitalul social al societatii La Vista cu sediul social acasa la devalizatorul Liviu Tudor, in adresa bulevardul Garavan, 89, Menton, Franta. 

   

  ​ 

  Sa vedem ce face cu banii societatea Internet City Doi S.A. Aceasta societate are 8 angajati, o cifra de afaceri de 5.187.817 mii ron, in anul 2014, adica aproximativ 1,3 milioane de euro. Veniturile totale ale societatii Internet City Doi care are sediul in Novo Park (Dimitrie Pompei nr.6) administrata de sora lui Liviu Tudor si de Maria Dragomirescu (care administreaza si societatea din Franta). Deci o societate cu o cifra de afaceri de 1.3 mil euro inventeaza 9.414.681 euro, fonduri care se duc pentru “marirea capitalului social” al societatii La Vista, proprietara din bulevardul Garavan 84, Menton, Franta. Cu alte cuvinte o societate cu o cifra de afaceri de 1.3 milioane de euro gaseste prin buzunare 10 milioane de euro care provin din fonduri europene de la actionarii bancii devalizate (Nova Bank) si din fondurile destinate constructiei imobilului cladire Novo Park si ii transfera in Franta in casa lui Liviu Tudor care nu produce nici un profit pentru societatea Internet City Doi si care nu va da niciodata acesti bani inapoi. 

  Iata dovada devalizarii uriase a firmei Internet City Doi S.A. de catre actionarul real din umbra Liviu Tudor si spalarea unor bani din fonduri europene astfel incat Liviu Tudor sa nu fie pus sa plateasca impozit pe profit si impozit pe dividende, in suma de 32% fata de acesti 9.4 milioane de euro, ceea ce inseamna ca statul roman NU A INCASAT NUMAI DIN ACEASTA TRANZACTIE APROAPE 3 MILIOANE DE EURO PE CARE TREBUIA SA II INCASEZE. Dovada mai clara a spalarii banilor, a evaziunii fiscale si a devalizarii propriilor firme in interesul patronului Reporter Virtual, miliardarul Rolls Royce, Liviu Tudor-bidonul Microsoft, spagarul EADS si mafiotul din umbra specializat numai in tranzactii financiare dubioase de acest tip. 

  Mai jos gasiti actele care dovedesc toate aceste tranzactii. 

  Liviu Tudor - Documente firma La Vista 1 

  Liviu Tudor - Documente firma La Vista 2 

  Liviu Tudor - Documente firma La Vista 3 

  Liviu Tudor - Documente firma La Vista 4 

  Liviu Tudor - Documente firma La Vista 5 

  HOMESTIRI 

  MANU AL DE SPALARE A BANILOR DIN FONDURILE EUROPENE  

  AUTOR - LIVIU TUDOR 

  HOMESTIRI 

  Liviu Tudor teparul Reporter Virtual  ˆ   Privacy Policy

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

01 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0456
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4299
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6469
Gram de aur (XAU)Gram de aur227.1710

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro