Abonament gratuit

Casa Albă nu va participa la audierile vizând suspendarea lui Trump

M.I.
Internaţional /

Casa Albă nu va participa la audierile vizând suspendarea lui Trump

Casa Albă a calificat, vineri, ancheta privind suspendarea preşedintelui Donald Trump ca fiind "complet lipsită de temei" şi un "abuz de putere" înainte de termenul stabilit de democraţii din Camera Reprezentanţilor pentru Casa Albă pentru a anunţa dacă va participa la procedurile în vederea suspendării, informează News.ro.

Pat Cipollone, consilierul Casei Albe, a trimis o scrisoare preşedintelui Comitetului juridic de la Cameră, Jerry Nadler, în care a atacat ancheta democraţilor, deşi mesajul său nu a anunţat în mod explicit că acesta nu va participa.

"După cum ştiţi, ancheta este complet lipsită de fundament şi a încălcat principiile de bază ale procedurii", a scris Cipollone într-o scrisoare de două paragrafe.

Adoptarea articolelor vizând suspendarea ar fi un abuz nechibzuit de putere din partea democraţilor de la Cameră şi ar constitui cea mai nedreaptă, extrem de partizană şi neconstituţională tentativă de suspendare din istoria naţiunii noastre, spune acesta.

Nadler a răspuns la refuzul Casei Albe de a participa, declarând: "Dacă preşedintele nu are un răspuns bun la acuzaţii, atunci nu va dori să se prezinte în faţa Comitetului".

"Odată ce a refuzat această oportunitate, el nu poate pretinde că procedură este incorectă", a continuat el. "Eşecul preşedintelui nu ne va împiedica să ne îndeplinim datoria constituţională solemnă", a adăugat Nadler.

Decizia Casei Albe înlătură un potenţial obstacol în calea votului din Cameră pentru articolele vizând suspendarea, înainte de Crăciun. După audierea de luni în care două comisii îşi vor prezenta probele, Comitetul judiciar ar putea dezbate şi aproba articolele pînâ la sfârşitul săptămânii viitoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

10 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8359
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1129
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4883
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3702
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.7021

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie