CGMB se întruneşte mâine în şedinţă extraordinară

G.U.
BURSA Train / 6 septembrie 2021

CGMB se întruneşte mâine în şedinţă extraordinară

Consiliul General al Capitalei se va întruni în şedinţă extraordinară mâine, de la ora 10:00, singurele proiecte de pe ordinea de zi fiind cele care vizează rectificarea bugetară şi alegerea preşedintelui de şedinţă, informează Agerpres.

Un proiect de rectificare bugetară urma să fie dezbătut şi în şedinţa anterioară, dar a fost retras de pe ordinea de zi.

Potrivit raportului de specialitate, bugetul local se va majora cu 30 de milioane de lei, reprezentând subvenţii acordate în baza contractelor de parteneriat sau asociere pentru secţiunea dezvoltare.

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale propune majorarea veniturilor la bugetul local cu 3,3 milioane lei, reprezentând subvenţii de la bugetul de stat pentru finanţarea aparaturii medicale şi echipamentelor de comunicaţii în urgenţă în sănătate.

Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement doreşte suplimentarea bugetului cu 3 milioane de lei, la bunuri şi servicii, notează sursa citată.

Bugetul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti va fi majorat cu 5,4 milioane lei, dintre care 4,1 milioane reprezintă cheltuieli de personal, iar un milion de lei sunt destinaţi investiţiei "Banca de alimente, Cantină socială, Centrul de asistenţă pentru mamă şi copii şi reintegrare socio-profesională".

Direcţia Transporturi propune suplimentarea bugetului cu 150.000 de lei pentru curăţarea adăposturilor modulare achiziţionate. Urmează să fie majorate cu 1,3 milioane lei şi sumele destinate lucrărilor la pasajul Doamna Ghica.

Direcţia Servicii Publice va primi în plus 1,1 milioane lei pentru închirierea, amplasarea şi întreţinerea toaletelor automate racordabile la reţeaua de canalizare şi electricitate, precum şi a toaletelor ecologice mobile. Alţi 60.000 de lei vor reprezenta contribuţia Municipiului Bucureşti în patrimoniul iniţial al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deşeurilor.

Administraţia Fondului Imobiliar propune suplimentarea bugetului cu 300.000 de lei pentru asistenţă socială.

Totodată, bugetul creditelor interne urmează să fie majorat cu 35,9 milioane lei, după ce Consiliul General a fost de acord cu contractarea unui împrumut de 35,9 milioane lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6739
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1301
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8294
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.4100

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
hipo.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb