Gala BURSA 2019Gala BURSA 2019
Revista BURSA Construcţiilor

FLORIN CÎŢU: Preşedintele a dat şansa Parlamentului să corecteze greşelile la buget

E.A.
BURSA Train /

Preşedintele a dat şansa Parlamentului să corecteze greşelile la buget

Senatorul PNL Florin Cîţu a declarat astăzi că preşedintele Klaus Iohannis a dat şansa Parlamentului să corecteze "greşelile" pe care le-a făcut la adoptarea bugetului, dar PSD nu a vrut să facă acest lucru.

"Preşedintele României a dat şansa Parlamentului să corecteze greşelile pe care le-a făcut la adoptarea bugetului acum câteva săptămâni. Bineînţeles că cei de la PSD nu au vrut să facă acest lucru şi vor să persiste în greşeală. Este clar şi după dezbaterile de astăzi că bugetul României a fost primit în plic de ministrul Finanţelor Publice, la pachet cu Ordonanţa 114, în escala de la Moscova. Nu mai este niciun dubiu, pentru că, după ce a fost aprobată OUG 114, singurii care au beneficiat de acea ordonanţă au fost ruşii, restul au plătit românii. Nu există niciun dubiu de unde vine acest buget şi de unde vine şi ordonanţa", a spus Cîţu, conform Agerpres.

El a adăugat că ministrul Finanţelor Publice nu a vrut să îşi asume bugetul, "pentru că nu este făcut de el".

"Şi astăzi ministrul Finanţelor încalcă legea pe care tot domnia sa a dat-o, vorbim de cea mai recentă, Ordonanţa 114, care îi spune la articolul 46 domnului ministru şi doamnei premier să semneze o declaraţie pe propria răspundere prin care să îşi asume corectitudinea datelor din buget. Avem încă o dovadă că bugetul este fundamentat pe date false. Aici apare un lucru hilar, după ce faceţi un buget pe date false, umflaţi veniturile din buget, nici nu puneţi în buget banii necesari pentru infrastructură, educaţie şi sănătate. PNL va vota împotriva raportului de respingere a reexaminării", a transmis Cîţu.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

DIN ACEEAŞI SECŢIUNE

BURSA Train

Citeşte toate articolele din BURSA Train

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS