Cinismul guvernanţilor şi noul asalt al carcalacului

SORIN ROŞCA STĂNESCU
Politică / 11 ianuarie

SORIN ROŞCA STĂNESCU

Sub pălăria acestui nume, recunosc, neştiinţific, de carcalac, plasez toate tipurile grave de atacuri spike. Ele sunt generate atât de coronavirus, în cazul celor care s-au contaminat, cât şi de vaccinuri, în cazul celor care s-au vaccinat. Începem să avem şi primele dovezi cât de cât concludente ale amatorismului, iresponsabilităţii şi cinismului dovedite de autorităţi.

Pentru prima dată s-a publicat în România un soi de statistică, din care aflăm că zeci de mii de persoane au făcut fel de fel de complicaţii, unele pe viaţă, generate de vaccinuri. Oricât de înspăimântătoare şi revoltătoare sunt aceste cifre, ele nu reprezintă decât faţa văzută a icebergului. Dar şi aşa, cu această ocazie am aflat că Valeriu Gheorghiţă, cel care a stat la butoanele campaniei de vaccinare, făcut ulterior din colonel general şi transferat la SRI de către Eduard Hellvig la ordinul lui Klaus Iohannis, a încercat cu bună ştiinţă să ascundă de opinia publică informaţii extrem de relevante. Şi care dovedeau încă de atunci, de când noi ne vaccinam, că vaccinurile pot fi extrem de periculoase.

Unii s-au crezut Dumnezeu, savanţi chinezi şi americani, şi la Wuhan au muncit pe brânci pentru a experimenta noi viruşi, până când, iată, unul a scăpat din retortă şi a făcut prăpăd în întreaga lume. Coronavirusul, indiferent de tulpină, introduce în organism celule spike, care oricând, pe parcursul a cel puţin zece ani, pot genera afecţiuni grave, unele autoimune. Alţi savanţi s-au călcat în picioare, împinşi de la spate de grupurile de interese din industria pharma şi de lăcomia acestora, pentru a inventa, practic peste noapte, vaccinuri împotriva coronavirusului. Şi aceştia s-au crezut Dumnezeu. Pentru că, de voie, de nevoie, dar şi din dorinţa de succes rapid, au redus experimentarea vaccinurilor, aşa cum reiese acum clar din datele oficiale, la un număr de cobai mai mic decât degetele de la mână. Când se ştie că orice medicament trebuie în final verificat pe oameni, iar efectele secundare trebuie urmărite zece ani, pentru ca medicamentul respectiv să poată fi pus pe piaţă. Vaccinurile au introdus şi ele celule spike. Şi acestea generează ceea ce eu numesc "carcalacul".

Sunt multe fapte grave, care ni s-au ascuns atât de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, cât şi de către Comisia Europeană, de către cele mai importante guverne ale statelor lumii şi, fireşte, de către Guvernul României. Toată această secretomanie a generat traume uriaşe asupra populaţiei planetei şi a creat o profundă neîncredere în sistemul medical.

Cred că este timpul să ne trezim. Iar cei care au generat toată această nebunie la scară planetară au obligaţia să facă un efort comun, investind cu adevărat în industria pharma şi determinând-o să genereze soluţii pentru eliminarea a acestor celule spike din corpul celor afectaţi. Repet: nu este vorba despre cele câteva zeci de mii de cazuri prezente acum în statisticile oficiale din România. Nici despre milioanele de cazuri la nivel global, adunate din celelalte statistici oficiale. În realitate, pretutindeni numărul celor afectaţi de coronavirus şi de vaccinuri şi care nu şi-au depistat respectivele afecţiuni sau care nu le-au asociat cu virusul sau cu vaccinul este mult mai mare. Şi, atenţie, carcalacul poate rămâne în organismul nostru în stare latentă sau se poate activa pe parcursul a zece ani. Deci ne vom confrunta cu uriaşe valuri de persoane grav bolnave, al căror tratament va fi nu numai chinuitor, ci şi extrem de costisitor. Iar lucrurile astea le aflăm exact în momentul în care cea mai contagioasă tulpină de coronavirus, Kraken, a fost depistată şi în România.

Opinia Cititorului ( 4 )

 1. Nu a fost de ajuns carcalacul.

  Acum că ne-am lămurit cu virusache și cu zeama vax, să o mai punem de o potemkiniada și să punem Big Pharma să descopere cine știe ce carcalete :) pentru uciderea carcalacului. 

  Carcalete vs carcalac.

  Și să fie reactivați propagandistii vaxului, de data asta cu un nou slogan: Carcaletele e sigur și eficient :)) 

  1. Ce-ai spus?!

  Taranul cand da o substanta la gaina nu mai doarme noapte din cauza asta? Nu.

  Daca gaina isi revine e bine, daca nu sunt alte gaini sa faca oua sau mai cumpara niste pui. 

  Orice virus, vaccin, medicament și chiar aliment poate provoca nu zece ani ci toată viața boli și necazuri,ca sa nu mai vorbim de poluare! Sunt totuși date certe ca vaccinurile reduc numărul de decese dacă nu și de imbolari covid.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

07 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9578
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6350
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1130
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7669
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.6639

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro