Conferinţa BURSA “Energia în priză”Conferinţa BURSA “Energia în priză”

Cioloş ia în serios candidatura sa la prezidenţiale

G.M.
Ziarul BURSA #Politică /

Cioloş ia în serios candidatura sa la prezidenţiale

Dacian Cioloş, preşedintele Mişcării România Împreună (RO+), a declarat, zilele trecute, la Iaşi, că nu se teme să intre în cursa pentru alegerile prezidenţiale din toamna anului viitor, dar că îşi va depune candidatura doar dacă acest lucru ar fi în beneficiul opoziţiei politice, conform Agerpres.

Dacian Cioloş a declarat: "Sunt gata să candidez. Nu mi-e teamă. O s-o fac numai dacă voi considera că această candidatură va ajuta la câştigarea alegerilor de către forţe politice care duc spre modernizarea ţării, nu pentru a slăbi capacitatea opoziţiei de a câştiga acest scrutin".

El a spus că este important ca partidul pe care l-a iniţiat să fie parte a structurii politice care să câştige prezidenţialele din toamna anului viitor.

Fostul prim-ministru nu a oferit un răspuns clar privind o eventuală candidatură a sa împotriva actualului preşedinte Klaus Iohannis, susţinând că în acest moment pe primul plan este transformarea mişcării într-un partid politic şi apoi alegerile europarlamentare de anul viitor. Cioloş a spus: "Pentru noi e importantă structurarea partidului în teritoriu, în paralel cu pregătirea pentru alegerile europarlamentare, unde obiectivul nostru este să obţinem un rezultat foarte bun, iar apoi să vorbim şi despre prezidenţiale. Avem obiective foarte clare la prezidenţiale în programul politic şi la momentul oportun o să le exprimăm".

Aceasta este a doua declaraţie a liderului RO+ despre o eventuală candidatură pentru funcţia de preşedinte al ţării, prima fiind făcută în 24 iulie. Ambele declaraţii au fost făcute după ce Klaus Iohannis a afirmat, pe 24 iunie, că este "ferm hotărât să candideze pentru încă un mandat de preşedinte al României", iar PNL a anunţat că îl va susţine pe actualul şef al statului în cursa pentru cel de-al doilea mandat la Cotroceni.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Omul slab

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  E ardelean, origine sanatoasa, studiat, fost ministru al agriculturii, fost comisar european pe agricultura, fost prim ministru, roman de-al nostru, vitza veche, autentica ...

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS