Crypto

Citi execută prima tranzacţie de împrumut de acţiuni din ţara noastră

A.I.
Piaţa de Capital / 22 ianuarie

Citi execută prima tranzacţie de împrumut de acţiuni din ţara noastră

Citi a executat prima tranzacţie de împrumut de acţiuni din ţara noastră prin intermediul diviziei sale Agency Securities Lending, realizare ce are loc în urma lansării cu succes a împrumutului de acţiuni în mai multe pieţe emergente, se arată într-un comunicat remis, astăzi, Redacţiei.

Alin Duhnea, Senior Product Manager la Citi a spus: "Suntem onoraţi că am realizat prima tranzacţie de împrumut de acţiuni din România, o dezvoltare importantă pe o piaţă emergentă cu mare potenţial. Valoarea principală adusă de divizia noastră de servicii pentru valori mobiliare este abilitatea de a oferi know-how local clienţilor noştri globali. Cunoaşterea aprofundată a pieţei, cooperarea apropiată cu instituţiile de reglementare şi de infrastructură precum şi atenţia deosebită la nevoile clienţilor noştri globali ne permit să fim un partener puternic în România".

Prin adăugarea ţării noastre, Citi sprijină acum împrumutul de acţiuni în 74 de pieţe la nivel global, ca parte dintr-o suită de servicii pentru investiţii furnizată de divizia sa Agency Securities Lending. Citi oferă soluţii de împrumut de acţiuni cu o arhitectură deschisă, ce valorifică prezenţa globală a băncii, cu procese de management al riscului robuste şi strategii de tranzacţionare inovatoare.

Cu active în custodie şi administrare în valoare de peste 24,9 trilioane de dolari (la fínele trimestrului al treilea din 2020) şi cu o reţea proprie ce acoperă 60 de pieţe, Citi Securities Services oferă know-how local, tehnologii de procesare avansate şi o gamă largă de servicii de custodie şi administrare de instrumente financiare.

Citi, una dintre cele mai importante bănci globale, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 160 de ţări din întreaga lume.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

01 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0456
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4299
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6469
Gram de aur (XAU)Gram de aur227.1710

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro