Clotilde Armand: "Marcel Ciolacu a văzut ceea ce a produs PSD cât timp a guvernat şi jefuit Sectorul 1"

G.D.
Politică / 19 martie

Clotilde Armand: "Marcel Ciolacu a văzut ceea ce a produs PSD cât timp a guvernat şi jefuit Sectorul 1"

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susţine că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a văzut în plimbarea sa "ceea ce a produs PSD cât timp a guvernat şi jefuit" acest sector, informează Agerpres.

"A ieşit Marcel Ciolacu la plimbare (n-a avut curaj să accepte provocarea mea să mergem împreună) şi-a văzut ceea ce a produs PSD cât timp a guvernat şi jefuit Sectorul 1. Domn' Marcel... îmi pare tare rău că n-aţi mai găsit diamante în Sectorul 1. A mai rămas puţin gunoi de ridicat după PSD. O să-l ridicăm definitiv şi vom curăţa oraşul nostru de mizeria în care l-aţi lăsat", a scris Armand, astăzi, pe Facebook.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că Sectorul 1 este unul al gunoaielor şi că primarul Clotilde Armand este "perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul şi cu risipa".

"Opt pubele pline ochi, tronând nederanjate în soare, în mijlocul zilei şi-n mijlocul străzii, chiar lângă Sala Palatului, mi-au amintit că doamna Clotilde Armand m-a provocat la o plimbare prin Bucureşti. De ce nu? - mi-am zis. Trebuie să fie multe de văzut în Sectorul 1, odată cel mai frumos sector al Bucureştiului. Am ales totuşi să mă plimb ziua, noaptea Sectorul 1 e patria şobolanilor. N-am ales traseul propus de doamna Armand, ştiind că toţi cei care au urmat-o regretă acum enorm încrederea acordată doamnei. Am pornit aşadar în plimbare într-o tăcere asurzitoare - niciun zgomot de şantier, nicio schelă pe vreun bloc nereabilitat termic sau la o şcoală sau grădiniţă, la oricare dintre investiţiile cele promise în urmă cu doi ani. Nimic din cele cu care vă lăudaţi pe Facebook nu există în realitate, doamnă Armand!", a scris, astăzi, Ciolacu pe Facebook.

El afirmă că Promenada verde promisă de primarul Sectorului 1 e "doar o vorbă goală".

"Cu toate acestea, de unde atâtea deşeuri din construcţii pe Drumul Stegarului, doamnă? Ştiu, veţi spune că am ales o zonă de periferie, plină de tone de gunoi, doar ca să vă ponegresc. E drept, Drumul Stegarului e departe, dar pe unde altundeva să ne plimbăm dacă Promenada VERDE, promisă în campanie, e doar o vorbă goală şi restul gunoi? Să ne plimbăm pe străzi, prin cartiere, doamnă Armand? E la fel! Sacii de gunoi stau de zile întregi pe Strada Pajurei 7A, pe Nadeş e mai rău decât pe Stegarului. În capăt, pe Strada Mânăstirea Dealul, gunoi. După colt, pe Bucureştii Noi 202, iar gunoi. În faţă la SNSPA, pe Bld. Expoziţiei 30, alţi saci de gunoi. Practic, oriunde ai merge, ceea ce odată se numea Sectorul Verde este acum plin de mult praf, bănci şi coşuri de gunoi rupte sau lipsă şi, peste toate, multă, foarte multă mizerie. Un Sector al gunoaielor!", adaugă preşedintele PSD.

Şeful PSD a postat şi fotografii din plimbarea făcută, pentru primarul Sectorului 1.

"Nu vă mulţumesc pentru invitaţie, doamnă Armand! Deşi incompatibilă cu funcţia publică pe care o deţineţi, plimbarea făcută mi-a arătat un lucru clar: că sunteţi perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul şi cu risipa. Probabil îi urâţi extrem de mult pe locuitorii acestui Sector încât să-i pedepsiţi atât de rău!", conchide Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 13 )

 1. Dorinela agent strain in actiune,

  jos USR 

  CA face parte din aceeasi categorie a ”veneticilor” ce au venit/stabilit in Principatele Romanesti si au facut mai multe schimbari benefice decat numerosii neaosi romani!

  Dintre veneticii la care ma refer sel ectez: Kisselef, Berthelot, Ivireanul, fam Hohenzolern, Saguna, etc 

  O sa votez din nou usr , pe dna clotide si pe nicusor dan . Astept desfiintarea aur si astep ca psdnl sa piarda alegerile

  1. Poti astepta mult si bine,

   tradator de neam romanesc 

   Hi Hi tradatori sunteti cei ce ati vinde tara rusilor, frustratilor

   Ma dar mare (...)esti,

   tu nu stii ca tara e deja vanduta la americani ?!

   Mao bine la americani decat la violatorii de rusi.

   Un suflet de sclav,

   dar esti totusi frate de al nostru,

   te iertam  

   Ierti pentru ca ai suflet de...slav, slavii ne-au ''educat'' comunistii sunt popoare pasnice.

   Cat de pasnice? Putina istorie si o sa afli raspunsul.

   Nu, nu te uita la stirile cu Ukraina... 

  Clotilde a avut sange in instalatie si va castiga lejer inca 4 ani, latraii PSDNL o ajuta de fiecare data cand o ataca !

  1. Sa speram, desi sunt multi atarnatori oportunisti in societatea noastra ce voteaza de 33 pentr'un carnat si cateva bilute. Dupa cum se vede si pe redactia aceasta isi fac veacul forte rusofile retrograde, probabil animate de nostalgia tineretii.

  Eu zic ca sa votam primari care dau autorizatii rechinilor impobiliari, ca, vai, s-a blocat piata constructiilor.

  Școlile și spitalele din Vaslui când le vizitați? Poate veniți și în Iași să vedeți pubele pline și trotuare nereparate de 30 de ani. E plina tara de mizerie și e toată produsa de PSD și prietenii sai

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
BURSA
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
aages.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

31 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5463
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9573
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6256
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.4390

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro