ICT

CLOTILDE ARMAND:''Pieţele din Sectorul 1 intră într-un program de salubrizare şi igienizare''

G.U.
Miscellanea / 16 aprilie

''Pieţele din Sectorul 1 intră într-un program de salubrizare şi igienizare''

Pieţele din Sectorul 1 intră într-un program de salubrizare şi igienizare, pentru ca producătorii şi comercianţii să-şi vândă marfa în condiţii civilizate şi de siguranţă sanitară, a declarat astăzi primarul Clotilde Armand, conform Agerpres.

"Primul spaţiu în care administraţia locală a Sectorului 1 a finalizat deja lucrările de curăţenie generală este Piaţa Matache. Hala de aici nu a mai fost inclusă într-un astfel de proces de igienizare de câţiva ani, iar în prezent le oferă, atât vânzătorilor, cât şi cumpărătorilor, condiţii civilizate. Acţiunea de salubrizare şi igienizare va continua şi în celelalte pieţe administrate de Primăria Sectorului 1: Piaţa Domenii, Piaţa 1 Mai, Piaţa Aurel Vlaicu, Piaţa Aviaţiei, Piaţa Dorobanţi, Piaţa Amzei, Piaţa Mureş şi Piaţa Pajura", a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Potrivit acesteia, producătorii şi comercianţii care doresc să închirieze o tarabă pentru vânzarea produselor cu caracter sezonier, precum şi cei care doresc să închirieze spaţii comerciale în incinta pieţelor trebuie să se adreseze Primăriei Sectorului 1.

Clotilde Armand a spus că, după finalizarea curăţeniei generale, pieţele din Sectorul 1 vor oferi condiţii sigure de desfacere, iar tarabele vor fi închiriate corect şi transparent, notează sursa citată.

Conform acesteia, cererile pentru închirierea spaţiilor comerciale din incinta pieţelor administrate de către Primăria Sectorului 1 se depun la Direcţia Generală de Administraţie Publică - Serviciul Administrativ. Pentru spaţiile comerciale libere se vor organiza licitaţii.

Solicitările pentru închirierea tarabelor şi suprafeţelor de teren pentru vânzarea produselor cu caracter sezonier din incinta pieţelor administrate de către Primăria Sectorului 1 se depun la Direcţia Generală de Administraţie Publică - Serviciul Autorizaţii de Funcţionare şi Servicii Publice, a menţionat Clotilde Armand.

Cererile pentru prelungirea contractelor de închiriere şi a convenţiilor comerciale se depun la Direcţia Generală de Administraţie Publică - Serviciul Autorizaţii de Funcţionare şi Servicii Publice. Solicitările pentru închirierea tarabelor şi a suprafeţelor de teren pentru vânzarea produselor cu caracter sezonier trebuie depuse cu 30 zile înainte de data de începere a activităţii în piaţă, iar cererile de prelungire a contractelor de închiriere şi convenţiilor contractuale, trebuie depuse cu cel puţin 30 zile înainte de data expirării contractului de închiriere/convenţiei contractuale, a spus Clotilde Armand.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Adica dam afara toti comerciantii si apoi sa vina cu spaga la noi, ca cea veche nu mai e valabila, n am luat o noi! Bravo clotilde, tine o tot asa, ca doar de aia ai vrut primar

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

06 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9266
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0881
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6915
Gram de aur (XAU)Gram de aur235.7106

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro