CMS asistă Alior Bank la vânzarea unui portofoliu de credite performante de retail de aproximativ 97 milioane RON

R.S.
Bănci-Asigurări / 21 iunie

Rodica Manea, Partener CMS

Rodica Manea, Partener CMS

Firma internaţională de avocatură CMS a asistat banca poloneză Alior Bank SA (Alior Bank), prin sucursala sa din România, cu privire la vânzarea unui portofoliu de aproximativ 4.000 de clienţi de tip retail către banca românească Patria Bank S.A., conform unui comunicat transmis redacţiei.

Înfiinţat în 2008 de un grup italian, Alior Bank este al optulea grup bancar din Polonia (în ceea ce priveşte activele). Este listat la Bursa de Valori din Varşovia şi este o parte a indicelui bursier WIG20. Principalul acţionar al Alior Bank este grupul PZU, una dintre cele mai mari instituţii financiare din Polonia şi din Europa Centrală şi de Est. Tranzacţia, care constă în credite de consum performante având un sold de aproximativ 97 de milioane de RON la data de 30 aprilie 2024, este estimata a se finaliza în septembrie 2024, potrivit comunicatului.

Rodica Manea, Partener Corporate si M&A al CMS, declară: "Suntem încântaţi că am fost alături de Alior Bank în această tranzacţie. Bazându-ne pe experienţa noastră excelenta în domeniile dreptului societar şi financiar - bancar, am ajutat Alior Bank sa depăşească provocările determinate de complexitatea juridică şi operaţională a tranzacţiei, obţinând un rezultat de succes pentru toate părţile implicate, în ciuda unor intervale de timp solicitante."

Echipa CMS a fost coordonată de Rodica Manea si i-a inclus pe Cristina Reichmann, Adina Nanescu (Financiar - Bancar Romania),Pawel Wajda (Financiar - Bancar Polonia) Cristina Popescu (Comercial, Romania), Elena Andrei şi Cristina Ciomos (Corporate, Romania), precum şi alţi membri ai echipei CMS din România şi Polonia.

Cu o experienţă de peste 25 de ani în Europa Centrală şi de Est, departamentul de Corporate şi M&A al CMS este în fruntea clasamentelor de tranzacţii în funcţie de volum de mai mulţi ani la rând şi oferă consultanţă în toate ariile de drept societar, cu un accent particular pe tranzacţii transfrontaliere complexe, achiziţii sau vânzări, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9681
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5404
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1141
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9215
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.0678

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb