Cofondatorul Extinction Rebellion, Roger Hallam, minimalizează Holocaustul şi provoacă un val de condamnări

I.I.
Internaţional /

Roger Hallam

Roger Hallam

Cofondatorul Extinction Rebellion (XR) Roger Hallam - care apreciază într-un interviu că Holocaustul este "doar o simplă mizerie în plus în istoria umană" - a fost atacat de filiala germană a mişcării ecologiste, care-i reproşează că minimalizează genocidul evreilor, relatează AFP.

Într-un interviu acordat miercuri săptămânalului Die Zeit şi publicat joi, britanicul în vârstă de 53 de ani apreciază că genocide au avut loc în mod repetat în cursul ultimelor cinci secole.

"În fapt am putea spune că este un eveniment regulat", potrivit unor fragmente difuzate miercuri de revistă.

"Fapt este că milioane de oameni au fost ucişi în circumstanţe crude în cursul Istoriei", a subliniat el, apreciind că Holocaustul, în care şase milioane de evrei au fost exterminaţi, a fost "doar o simplă mizerie în plus în istoria umană".

Roger Hallam a dat totdată asigurări că o cultură a spăşirii, soclul identităţii germane după al Doilea Război Mondial, îi paralizează pe germani.

"Un traumatism împins la extrem poate crea o paralizie (care împidică) tragerea concluziilor", a subliniat activistul.

Filiala germană a Extinction Rebellion a denunţat în pripă aceste declaraţii ale lui Roger Hallam, pe care l-a declarat "persona non grata" în Germania.

"Ne distanţăm clar de declatraţiile lui Roger Hallam care minimalizează Holocaustul", scrie mişcarea într-un mesaj postat pe Twitter. "Roger calcă în picioare principiile XR, care nu tolerează antisemitismul şi nu este binevenit la XR Germania".

Ministrul german de Externe Heiko Maas a condamnat, de asemenea, aceste declaraţii şi a subliniat că exterminarea evreilor a fost "inumană în singularitatea sa". "Trebuie să fim în continuare conştienţi de de acest lucru pentru a ne asigura că nu se mai întâmplă niciodată", a scris pe Twitter şeful diplomaţiei germane.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. "Roger Hallam a dat totdată asigurări că o cultură a spăşirii, soclul identităţii germane după al Doilea Război Mondial, îi paralizează pe germani. " Adevarat.

  "Într-un interviu acordat miercuri săptămânalului Die Zeit şi publicat joi, britanicul în vârstă de 53 de ani apreciază că genocide au avut loc în mod repetat în cursul ultimelor cinci secole." Si asta-i adevarat.

  Deci? Care-i problema? 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Problema e ca iesi din discursul mediatic general. Adica daca spui ceva contra ideii de genocid impotriva poporului ales vei ucis public in toata media. Asa ca taci. Si asta-i adevarat. Apoi vine Mossad si te ucide fizic intr-un loc privat.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS