Compania Events anunţă nominalizările Premiilor IT&C

Comunicat Events
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 martie 2007

Compania Events anunţă desfăşurarea, în perioada 22 februarie - 7 martie, a sesiunii de votare a câştigătorilor Premiilor IT&C ale României pentru anul 2006. Evenimentul va avea loc pe 15 martie 2007 şi este la a cincea ediţie fiind desfăşurat sub patronajul Parlamentului României.

Nominalizările pentru această competiţie au fost făcute anterior, de către companiile de profil din România şi de membri ai juriului, fiecare propunere fiind argumentată şi analizată înainte de validare.

Printre propunerile din acest an se numără: la categoria Proiectul cu cel mai bun conţinut informaţional: Economia bazată pe cunoaştere - Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei, www.edu.ro - SIVECO; Cel mai semnificativ client al indiustriei IT&C: www.epayment.ro - GECAD, Petrom Service SA - Rom Soft; Cel mai bun integrator al anului: Ghiseul Virtual de Plăţi - Ascenta grup Softwin, HP România - HP România; Cel mai bun produs software: Charisma Enterprise - Total Soft, CROS FRC - CRIsoft, Cel mai bun serviciu de comunicaţii: Abonamentul 3G - Orange România, click net - Romtelecom; Cel mai inovator produs românesc: Ectorian - UTI, Shell Safe Mobile - Certsign; Personalitatea anului: Liliana Solomon - Vodafone şi Zsolt Nagy - Ministerul Informaţiei şi Tehnologiei Informaţiei.

Decizia privind ""Premiul de excelenţă pentru întreaga carieră"" aparţine în exclusivitate juriului. Decizia pentru ""Cea mai mare investiţie în domeniul IT&C"" este luată tot de juriu, pe baza propunerilor companiilor, fundamentate cu documente doveditoare privind valoarea bănească a investiţiei. Voturile juriului vor avea o pondere de 40% în rezultatul final al votului, iar cele ale repezentanţilor companiilor IT - 60%. În cazul în care rezultatele votului nu sunt concludente, juriul este cel care va da votul final.

Pentru a-şi putea exercita votul, fiecare companie a primit un nume şi o parolă pentru accesul la vot pe site-ul www.premii-tic.ro. Lista companiilor din domeniul IT&C care vor vota - cele având o cifră de afaceri de peste 100 000 euro - este afişată pe site-ul competiţiei.

Regulamentul şi alte detalii referitoare la acest eveniment le găsiţi accesând www.premii-tic.ro.

Electromagnetica
danescu.ro
domeniileostrov.ro
arsc.ro
raobooks.com
boromirmarket.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2023
Euro (EUR)Euro4.9677
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6059
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2613
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7949
Gram de aur (XAU)Gram de aur300.4044

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

cofetariiledelice.ro
avon.ro
dtoys.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb