COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA:"Toţi angajaţii şi-au încasat salariile"

Ziarul BURSA #Companii #Energie / 08 ianuarie 2020

"Toţi angajaţii şi-au încasat salariile"

Toţi energeticienii din Valea Jiului şi-au încasat salariile, iar nemulţumirile acestora au încetat, a anunţat conducerea Complexului Energetic Hunedoara (CEH), subliniind că întârzierile s-au datorat zilelor nelucrătoare şi că, pe perioada protestelor, nu au fost înregistrate probleme privind activitatea de producere a energiei electrice şi termice, relatează News.ro.

Într-un comunicat de presă trans-mis ieri, sursa citată a menţionat: "Întârzierea la plată a fost determinată de factori obiectivi aflaţi în legătură cu zilele nelucrătoare din preajma sărbătorilor de iarnă, cu zile de week-end ce au urmat imediat acestora, precum şi cu valoarea energiei electrice tranzacţionate pe piaţa zilei următoare, valoare care încasează cumulat pentru acest interval".

Totodată, CEH a anunţat că protestele din ultimele zile "nu au condus la înregistrarea unor disfuncţii în activitatea de producere a energiei electrice şi termice, angajaţii manifestând înţelegere faţă de situaţia dificilă cu care ne confruntăm".

Peste o sută de angajaţi ai Termocentralei Mintia au întrerupt lucrul, luni dimineaţă, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile, aceasta deşi sâmbătă au primit asigurări că salariile vor fi achitate miercuri.

În acest context, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil-Daniel Popescu, a decis, luni, să trimită Corpul de Control al Ministrului într-o misiune de inspecţie la Complexul Energetic Hunedoara şi la Termocentrala Mintia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro