Abonament gratuit

CONFERINTA FONDURILE EUROPENE - EDITIA A VIII-A/LIVIU ROGOJINARU, CNIPMMR"Aşteptăm să fim cât mai mulţi în lupta cu cei care gestionează fondurile"

A.V.
Ziarul BURSA #Fonduri Europene /

"Aşteptăm să fim cât mai mulţi în lupta cu cei care gestionează fondurile"

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), în calitate de solicitant de fonduri europene, are probleme atât pe partea de finanţare, cât şi pe cea a restituirii banilor, conform spuselor domnului Liviu Rogojinaru, secretar general al organizaţiei.

Domnia sa a declarat: "Întotdeauna reprezentanţii guvernului spun că au făcut foarte mult, dar noi spunem că nu au făcut suficient, iar din această cauză apar tot felul de interpretări. De aceea, CNIPMMR aşteaptă cât mai multe părţi interesate să ne fie alături în lupta cu cei care gestionează şi au pârghiile fondurilor europene. Sunt foarte multe probleme în domeniu, care, de-a lungul timpului, s-au dezvoltat. Cu cât vom fi mai mulţi, cu atât lupta noastră va fi mai puternică, vom avea un glas mai important".

Domnul Rogojinaru a menţionat că CNIPMMR are prezenţă în toată ţara, cu peste 100 de sedii.

"Încercăm să facem împreună cu Ministerul Economiei în fiecare regiune şi, ulterior, în fiecare judeţ, câte un birou special dedicat aplicanţilor pentru fonduri. Vom încerca să atragem şi 2-3 bănci comerciale în această iniţiativă a noastră de a pune laolaltă toţi factorii care să ne ajute să putem accesa fondurile", a adăugat reprezentantul CNIPMMR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie