Corul Madrigal şi Cantus Mundi anunţă o nouă sesiune a cursului de "Educaţie muzicală şi dirijat coral"

F.D.
Cultură / 5 octombrie

Corul Madrigal şi Cantus Mundi anunţă o nouă sesiune a cursului de "Educaţie muzicală şi dirijat coral"

Corul Naţional de Cameră "Madrigal - Marin Constantin" şi Programul Naţional Cantus Mundi anunţă lansarea pe 15 octombrie 2022 a unei noi sesiuni gratuite a cursului de instruire în domeniul Educaţiei muzicale şi a dirijatului coral - "Întâmpină luna decembrie cu Madrigal şi Cantus Mundi!", potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, cursul "Întâmpină luna decembrie cu Madrigal şi Cantus Mundi!" se va desfăşura sub formă de workshop-uri interactive, organizate săptămânal, sâmbăta, în perioada 15 octombrie - 03 decembrie 2022, în intervalul orar 10.00 - 13.00, la sediul Corului Naţional de Cameră "Madrigal - Marin Constantin" din Bucureşti (Aleea Dealul Mitropoliei, nr. 11).

Cele 8 module se adresează cadrelor didactice (educatori, învăţători, profesori, coordonatori) cu cunoştinţe de bază în domeniul muzical, care au deja un cor de copii sau un ansamblu instrumental sau intenţionează să înfiinţeze unele, arată sursa citată.

Fiecare modul durează 3 ore şi este coordonat de specialiştii Madrigal - Cantus Mundi: dirijori, artişti lirici, maeştri co-repetitori, profesori de muzică - profesionişti cu o vastă experienţă în domeniul educaţiei muzicale şi a dirijatului coral.

Cursul se va încheia cu acordarea de Certificate de participare (pentru prezenţa la cel puţin 5 module din program), se mai arată în comunicat.

Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9297
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6851
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0142
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7419
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.1673

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro