DIGI Comunications

Creative Start, la final

G.M.
Ziarul BURSA #Politică / 09 martie

74 de întreprinderi mici şi mijlocii nou înfiinţate, 164 de locuri de muncă nou create, 677 persoane formate profesionale, 609 persoane certificate în domeniul competenţelor antreprenoriale şi 144 de planuri de afaceri depuse în cadrul concursului de planuri de afaceri reprezintă rezultatele finale ale implementării proiectului Creative Start, de către Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) în parteneriat cu Blocul Naţional Sindical (BNS).

Proiectul s-a derulat în perioada ianuarie 2018 - martie 2021 şi a fost finanţat cu 18,31 milioane lei prin Fondul Social European prin intermediul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului a fost încurajarea antreprenorialului şi a ocupării pe cont propriu prin susţinerea înfiinţării de întreprinderi în industriile creative în zona urbană din regiunea Nord-Vest.

Cele 74 de companii înfiinţate au beneficiat de acces la finanţare nerambursabilă de maximum 160.000 lei.

Prin derularea acestui proiect s-a urmărit dezvoltarea competenţelor antreprenoriale şi manageriale şi susţinerea dezvoltării spiritului antreprenorial şi inovator a persoanelor care doresc să iniţieze o activitate independentă prin participarea la cursuri de formare în domeniul antreprenoriatului. De asemenea, a fost încurajat antreprenoriatul prin implementarea unei scheme de ajutor de minimis pentru cele 74 de start-up-uri din domeniul industriilor creative şi prin înfiinţarea unui hub al cărui principal obiectiv îl reprezintă sprijinirea persoanelor care doresc să demareze o activitate pe cont propriu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

13 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9225
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1367
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4720
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6963
Gram de aur (XAU)Gram de aur229.6754

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro