Dividendele "IAR" Ghimbav, distribuite prin Depozitarul Central

Ş.C.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 26 octombrie 2010

Depozitarul Central distribuie, începând de ieri, dividende pe 2009 pentru compania "IAR" Ghimbav (simbol IARV pe piaţa Rasdaq), potrivit unui comunicat transmis, ieri, de reprezentanţii instituţiei.

Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,07187 lei.

Plata se va efectua la ghişeele şi oficiile poştale din întreaga ţară pentru acţionarii persoane fizice care sunt înregistraţi în registrul acţionarilor cu deţineri de minim 100 de acţiuni la data de 15 mai 2010.

Acţionarii arondaţi ghişeelor poştale informatizate din mediul urban vor putea ridica suma aferentă dividendelor ce li se cuvin de la oricare dintre ghişeele şi oficiile poştale informatizate din ţară. Totodată, acţionarii cu domiciliul în mediul rural pot ridica dividendele de la oficiul/ghişeul neinformatizat al Companiei Naţionale Poşta Româ-nă, la care sunt arondaţi, se mai arată în comunicat.

"Ne bucurăm că IAR Ghimbav a apreciat beneficiile serviciului naţional de plată a dividendelor, pus la dis-poziţie de către Depozitarul Central, şi a ales să apeleze la acesta. Tot-odată, sperăm ca şi alţi emitenţi să utilizeze acest serviciu care asigură o acoperire eficientă pe întreg teritoriul României, aducând, practic, dividendele la uşa acţionarilor într-un timp foarte scurt", a declarat Adriana Tănăsoiu, directorul general al Depozitarului Central.

Investitorii pot să ceară modificarea datelor la Poşta Română

Începând de miercuri, persoanele fizice care deţin instrumente financiare emise de către societăţi pentru care Depozitarul Central prestează servicii de registru vor putea solicita modificarea datelor personale de identificare inclusiv prin intermediul punctelor de lucru cu publicul ale Companiei Naţionale Poşta Româ-nă, au precizat, ieri, reprezentanţii instituţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Digitalizarea României”
csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

05 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9264
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8175
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0450
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8439
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.7076

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro