Donald Trump, acuzat că minte şi că "ştie totul" în scandalul ucrainean

B.D.
Internaţional /

Donald Trump, acuzat că minte şi că "ştie totul" în scandalul ucrainean

Un asociat al avocatului personal al lui Rudy Giuliani, Lev Parnas, îl acuză pe preşedintele american Donald Trump de faptul că "ştie totul" în scandalul ucrainean, relatează The Huffington Post.

Postul american MSNBC a difuzat miercuri un interviu cu Parnas, în timp ce locatarul Casei Albe se pregăteşte de începerea unui proces de destituire.

Un avocat, Parnas se află în centrul scandalului ucrainean, care a provocat procedura în vederea destituirii. Împreună cu Igor Fruman, el a fost însărcinat să caute informaţii compromiţătoare cu privire la Joe Biden, principalul rival democrat al preşedintelui republican în alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Lev Parnas nu l-a dezvinovăţit, la MSBNC, pe Trump, ci din contră.

"El ştia tot ceea ce se întâmpla", a dat el asigurări.

"Îmi ştia cele mai mici mişcări. N-aş fi făcut oricum nimic fără apropbarea lui Rudy Giuliani sau a preşedintelui. Nu avem nicio necesitate, niciun motiv să vorbesc cu cei care au devenit interlocutorii mei (în Ucraina)", a spus el.

El i-a spus jurnalistei Rachel Maddow, în contextul în care Trump a dat asigurări în mai multe rânduri că nu-l cunoaşte, că şeful Statului american "a minţit. Nu suntem prieteni, dar el ştia exact cine sunt, pentru că am discutat în numeroase rânduri, pentru că am purtat discuţii tête-à-tête".

Democraţii îl acuză pe Donald Trump că a exercitat presiuni asupra Ucrainei să ancheteze cu privire la Joe Biden şi fiul său Hunter Biden, pentru a-l murdări pe fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama în campania în vederea alegerii sale.

"Totul se învârtea în jurul lui Joe Biden. Miza nu era neapărat corupţia", a declarat Lev Parnas.

El a acuzat de altfel întregul anturaj al şefului statului american, inclusiv pe vicepreşedintele Mike Pence. "Toată lumea era la curent", a spus el.

Procesul istoric al destituirii lui Donald Trump, care ar urma să înceapă marţi, la 21 ianuarie, vizează aceste acuzaţii în scandalul ucrainean.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS