Abonament gratuit

Donald Trump avertizează Senatul să nu îi restrângă capacitatea să declanşeze război împotriva Iranului

C.B.
Internaţional /

Donald Trump

Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump a avertizat miercuri Senatul să nu adopte o rezoluţie care i-ar restrânge capacitatea să declanşeze război împotriva Iranului, afirmând că acest lucru "ar da un semnal foarte prost şi ar permite Teheranului să acţioneze cu impunitate".

"Este foarte important pentru securitatea ţării noastre că Senatul Statelor Unite să nu voteze în favoarea rezoluţiei referitoare la dreptul de a declaşna război împtoriva Iranului. Ne descurcăm foarte bine cu Iranul şi nu este momentul să dăm dovadă de slăbiciune", a scris Trump pe Twitter.

Democraţii au susţinut luna trecută că au voturile în camera controlată de republicani pentru a aproba măsura, care cere ca preşedintele să ceară acordul Congresului pentru o acţiune militară împotriva Iranului.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Nu numai ca ar trebui sa-i limiteze capacitatea de a bombarda incoace si incolo dar trebuie sa-i monteze si o zgarda cu microcip,nu de alta,pentru protectia....altora.

    1. Un lătrău,care ajuns președinte,, accidental,, cu ajutorul rușilor face și spune numai prostii.

      Nu e numai lătrău,e periculos, n-ai văzut că atacă?

      A ajuns presedinte "cu ajutorul rusilor" si dupa le-a impus tarife mai aspre ca sa nu actioneze impotriva intereselor SUA. Du-te la plimbare ca nu stii despre ce vorbesti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie