Dragnea, despre refacerea USL: "Nu cred în ciorba reîncălzită"

Ziarul BURSA #Politică /

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri că nu crede în refacerea Uniunii Social Liberale, despre care a spus că a fost un proiect de mare succes care a murit.

"USL-ul s-a desfiinţat. Există foarte multă nostalgie pentru USL, dar deocamdată suntem în campanie electorală, PSD-ul se mişcă bine, este foarte bine receptat de populaţie, ALDE, am înţeles la fel, că face o figură foarte bună. USL-ul a fost. A fost un proiect bun, de mare succes, care a murit", a declarat Dragnea.

Întrebat dacă acest proiect se poate reface după alegerile parlamentare din toamnă, Liviu Dragnea a fost sceptic.

"Nu cred în ciorba reîncălzită. Putem discuta despre tot felul de proiecte politice, deci nu este exclus să existe o variantă de colaborare la parlamentare cu ALDE, ba chiar ne dorim, dar nu USL. USL este un proiect care trebuie lăsat în istorie, acolo unde a ajuns", a mai spus Dragnea.

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi fostul premier Victor Ponta au insistat sâmbătă, ca temă de campanie pentru alegerile locale, pe ideea refacerii USL şi a unui vot asemănător celui din 2012.

"Aşteptarea mea şi aşteptarea dumneavoastră, bănuiesc, este ca alianţa solidă dintre social-democraţi şi liberali pe care cu toţii aţi votat-o, USL, să se refacă între PSD şi ALDE şi să câştigăm alegerile parlamentare de la finele acestui an pentru a relua cursul bun al guvernării din ultimii trei ani, întrerupt din păcate de guvernarea Cioloş - Iohannis'', a declarat Tăriceanu la Galaţi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS