Abonament gratuit

Dragnea, despre refacerea USL: "Nu cred în ciorba reîncălzită"

Ziarul BURSA #Politică /

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri că nu crede în refacerea Uniunii Social Liberale, despre care a spus că a fost un proiect de mare succes care a murit.

"USL-ul s-a desfiinţat. Există foarte multă nostalgie pentru USL, dar deocamdată suntem în campanie electorală, PSD-ul se mişcă bine, este foarte bine receptat de populaţie, ALDE, am înţeles la fel, că face o figură foarte bună. USL-ul a fost. A fost un proiect bun, de mare succes, care a murit", a declarat Dragnea.

Întrebat dacă acest proiect se poate reface după alegerile parlamentare din toamnă, Liviu Dragnea a fost sceptic.

"Nu cred în ciorba reîncălzită. Putem discuta despre tot felul de proiecte politice, deci nu este exclus să existe o variantă de colaborare la parlamentare cu ALDE, ba chiar ne dorim, dar nu USL. USL este un proiect care trebuie lăsat în istorie, acolo unde a ajuns", a mai spus Dragnea.

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi fostul premier Victor Ponta au insistat sâmbătă, ca temă de campanie pentru alegerile locale, pe ideea refacerii USL şi a unui vot asemănător celui din 2012.

"Aşteptarea mea şi aşteptarea dumneavoastră, bănuiesc, este ca alianţa solidă dintre social-democraţi şi liberali pe care cu toţii aţi votat-o, USL, să se refacă între PSD şi ALDE şi să câştigăm alegerile parlamentare de la finele acestui an pentru a relua cursul bun al guvernării din ultimii trei ani, întrerupt din păcate de guvernarea Cioloş - Iohannis'', a declarat Tăriceanu la Galaţi.

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie