DRAGOŞ NEAMU, RNMR:"Noaptea Muzeelor va fi organizată pe 14 mai"

G.B
Cultură / 4 februarie 2022

Sursa foto: noapteamuzeelor.org

Sursa foto: noapteamuzeelor.org

Evenimentul Noaptea Muzeelor va avea loc în acest an pe 14 mai, anunţă Reţeaua Naţională a Muzeelor, potrivit Agerpres.

"E oficial! Organizăm Noaptea Muzeelor pe 14 mai 2022, într-o sâmbătă. Poate o să avem autobuze, poate o să avem din nou tipărite hărţi-program (poate nu numai în Bucureşti), încercăm în premieră o băutură premiată internaţional, o bragă energizantă a Nopţii Muzeelor, ne vom promova peste tot în Bucureşti cu ajutorul Phoenix Media, poate o să avem şi trotinete, poate dau sponsorii peste noi, vedem...", a scris pe Facebook Dragoş Neamu, Şef departament de proiecte culturale şi relaţii internaţionale RNMR.

Organizatorii speră revenirea la o ediţie "normală".

"Poate coronavirusul va avea bunul simţ să ne lase ca după doi ani să revenim la o ediţie normală, imunizată acum, cu anticorpi şi chef pentru muzee, spaţii culturale diverse, experimente artistice, inovaţie, tehnologie, se arată în postare.

În Bucureşti, Reţeaua Naţională a Muzeelor din România va organiza această ediţie împreună cu ARCUB.

"A, să nu uit, revenim la piticul din prima ediţie organizată de noi. Acesta va fi logo-ul definitiv al Nopţii Muzeelor. Gata cu experimentele! Duceţi vorba mai departe!", a mai scris Dragoş Neamu.

Ultimele două ediţii ale Nopţii Muzeelor s-au desfăşurat cu respectarea legislaţiei în vigoare privind prevenirea COVID-19, în aceste condiţii instituţiile muzeale şi spaţiile culturale din Capitală participând la eveniment cu un program de vizitare adaptat condiţiilor de pandemie, multe dintre activităţi fiind interactive, organizate pe reţelele sociale şi pe website-urile proprii.

Totodată, în 2020, anul debutului pandemiei de coronavirus, evenimentul care trebuia să fie organizat, ca de obicei, în luna mai, a fost mutat la mijlocul luni noiembrie, iar în 2021 în iunie.

Iniţiat în urmă cu 18 ani de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa, patronat de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor, Noaptea Muzeelor este organizată anual pe plan european. În ţara noastră, organizatorul evenimentului este Reţeaua Naţională a Muzeelor.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9036
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5570
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9186
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4789
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.4439

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro