EDIŢIE SPECIALĂ CAZUL SÂRBU / 15.02.2002 - CME A CONFIRMAT OFICIAL INFORMAŢIA DIN "BURSA" CĂ AUTORITĂŢILE AMERICANE ÎI CERCETEAZĂ DATORIILE DIN ROMÂNIA:Coşmarul pentru "Media Pro" a început!

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 4 februarie 2015

Informaţia explozivă că "Securities and Exchange Commission" din Washington cercetează datoriile "Media Pro" către statul român, a fost oficial recunoscută de "Central European Media Entreprises" Ltd. (CME), într-un Raport devenit public cu două zile în urmă. În 13 februarie, pe baza Raportului CME, agenţia "PR Newswire" care diseminează informaţii despre societăţile listate pe piaţa de capital americană, a publicat: "La data de 11 februarie 2002, "Securities and Exchange Commission" (SEC) a cerut Companiei [n.r. - "Central European Media Entreprises" Ltd.] să permită membrilor SEC să inspecteze anumite documente şi înregistrări, mai ales pe cele referitoare la datoriile de fapt şi potenţiale pe care Compania sau "Media Pro International" SA (compania operatorie românească în care Compania deţine 66% din acţiuni) trebuie să le plătească oricărei entităţi guvernamentale.

Compania consideră că, în actele înaintate către SEC, a declarat absolut toate datoriile de fapt şi potenţiale în legătură cu toate jurisdictiile unde operează, inclusiv datoriile către entităţile statului. Compania va coopera deplin cu membrii SEC că să îşi desfăşoare cercetarea."

Pentru "Central European Media Entreprises" Ltd., această informare publică asupra faptului că este cercetată de către "Securities and Exchange Commission" constituie un moment dureros. Dar pentru conducerea "Media Pro" - în special pentru Adrian Sârbu şi Lucian Mândruţă - este un moment ruşinos.

Informaţia oficială despre suspiciunile autorităţilor americane asupra contabilităţii grupului de presă "Media Pro" intervine la două săptămâni după ce Sârbu şi Mândruţă se căzniseră să împroaşte cu noroi ziarul "BURSA", negând adevărul celor publicate de noi. (fragment)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Feb. 2024
Euro (EUR)Euro4.9753
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5970
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2177
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8238
Gram de aur (XAU)Gram de aur298.9173

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb