Abonament gratuit

EDIŢIE SPECIALĂ CAZUL SÂRBU / 15.02.2002 - CME A CONFIRMAT OFICIAL INFORMAŢIA DIN "BURSA" CĂ AUTORITĂŢILE AMERICANE ÎI CERCETEAZĂ DATORIILE DIN ROMÂNIA:Coşmarul pentru "Media Pro" a început!

Ziarul BURSA #Media-Advertising /

Informaţia explozivă că "Securities and Exchange Commission" din Washington cercetează datoriile "Media Pro" către statul român, a fost oficial recunoscută de "Central European Media Entreprises" Ltd. (CME), într-un Raport devenit public cu două zile în urmă. În 13 februarie, pe baza Raportului CME, agenţia "PR Newswire" care diseminează informaţii despre societăţile listate pe piaţa de capital americană, a publicat: "La data de 11 februarie 2002, "Securities and Exchange Commission" (SEC) a cerut Companiei [n.r. - "Central European Media Entreprises" Ltd.] să permită membrilor SEC să inspecteze anumite documente şi înregistrări, mai ales pe cele referitoare la datoriile de fapt şi potenţiale pe care Compania sau "Media Pro International" SA (compania operatorie românească în care Compania deţine 66% din acţiuni) trebuie să le plătească oricărei entităţi guvernamentale.

Compania consideră că, în actele înaintate către SEC, a declarat absolut toate datoriile de fapt şi potenţiale în legătură cu toate jurisdictiile unde operează, inclusiv datoriile către entităţile statului. Compania va coopera deplin cu membrii SEC că să îşi desfăşoare cercetarea."

Pentru "Central European Media Entreprises" Ltd., această informare publică asupra faptului că este cercetată de către "Securities and Exchange Commission" constituie un moment dureros. Dar pentru conducerea "Media Pro" - în special pentru Adrian Sârbu şi Lucian Mândruţă - este un moment ruşinos.

Informaţia oficială despre suspiciunile autorităţilor americane asupra contabilităţii grupului de presă "Media Pro" intervine la două săptămâni după ce Sârbu şi Mândruţă se căzniseră să împroaşte cu noroi ziarul "BURSA", negând adevărul celor publicate de noi. (fragment)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
ADAMA
elco

Curs valutar BNR

23 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1013
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5070
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4820
Gram de aur (XAU)Gram de aur246.1113

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Topul firmelor din Bucuresti 2020
Legal Accelerators
Forumul padurilor

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie