Abonament gratuit

EDIŢIE SPECIALĂ CAZUL SÂRBU / 23.10.2002Problema datoriilor PROTV a ajuns şi în "Financial Times"

Ziarul BURSA #Media-Advertising /

Dependenţa postului de televiziune PROTV de bunăvoinţa autorităţilor statului, menţionată în recentul Raport asupra României elaborat de Uniunea Europeană, face subiectul unui articol apărut ieri în "Financial Times". Precizând că este parte dintr-un fragment despre creşterea tendinţelor autoritare la Bucureşti, ziarul britanic citează din Raport: "PROTV... adânc îndatorat Statului Român, a solicitat autorităţilor reprogramarea plăţii taxelor datorate. Aceasta face ca funcţionarea în continuare a canalului de televiziune să fie dependentă de bunăvoinţa guvernului".

Conform "Financial Times", Fred Klinkhammer, preşedintele executiv al "Central European Media Entreprises" [n.n. - compania înregistrată în Bermude, care deţine 66% din "Media Pro International" S.A. - la rândul său, aceasta din urmă operează posturile de televiziune "PROTV", "Acasă" şi "PROTV Internaţional"], contestă justeţea observaţiei critice din Raportul Uniunii Europene, susţinând că este un nonsens şi că reprogramarea plăţii datoriilor este ceva normal: "Aceasta nu este o situaţie de excepţie. Există, literalmente, mii de companii în România care au datorii la stat mai mari decât ale noastre."

"Financial Times" reia afirmaţia lui Fred Klinkhammer că, deşi nu se află în poziţia să plătească datoria imediat, compania poate aduna banii dacă este necesar. (fragment)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
ADAMA
elco

Curs valutar BNR

23 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1013
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5070
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4820
Gram de aur (XAU)Gram de aur246.1113

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Topul firmelor din Bucuresti 2020
Legal Accelerators
Forumul padurilor

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie