EFE: Marile posturi TV americane insistă ca Biden şi Trump să participe la dezbateri televizate

R.S.
Internaţional / 10 aprilie

EFE: Marile posturi TV americane insistă ca Biden şi Trump să participe la dezbateri televizate

Cele cinci principale posturi de televiziune din SUA pregătesc o scrisoare comună prin care le vor solicita preşedintelui american în funcţie, democratul Joe Biden, şi virtualului său contracandidat republican Donald Trump să participe la dezbateri televizate, în contextul speculaţiilor conform cărora în acest an electoral cei doi aspiranţi la preşedinţia SUA nu vor ajunge la un acord asupra unor astfel de confruntări faţă în faţă, relatează astăzi agenţia EFE.

"Le solicităm potenţialilor candidaţi prezidenţiali să se angajeze public pentru a participa la dezbateri înaintea alegerilor", acestea fiind o tradiţie în toate ciclurile electorale americane începând din anul 1976, menţionează cele cinci posturi, respectiv CNN, ABC, NBC, CBS şi Fox News, în schiţa scrisorii citate de The New York Times, potrivit EFE.

Democratul Biden, în vârstă de 81 de ani, nu a respins ideea de a se confrunta din nou cu Trump în faţa camerelor de luat vederi, la fel cum a făcut de două ori înaintea alegerilor din anul 2020. De partea sa, Trump, în vârstă de 77 de ani, care a refuzat anul acesta să participe la dezbaterile din primarele republicane, a spus că este dispus să dezbată cu Biden "oricând, oriunde". Cele cinci posturi subliniază în text că "nimic nu poate substitui dezbaterea candidaţilor, în faţa cetăţenilor, cu viziunile lor asupra viitorului naţiunii", deşi interesul alegătorilor pentru asemenea dezbateri a scăzut, informează sursa citată.

În 2020, a doua confruntare televizată Trump-Biden a avut o audienţă de 63 de milioane de persoane, cu 10 milioane mai puţine faţă de prima, şi cu 8,6 milioane sub audienţa dezbaterii finale dintre Trump şi contracandidata sa democrată Hillary Clinton în 2016.Cele cinci principale posturi de televiziune din SUA pregătesc o scrisoare comună prin care le vor solicita preşedintelui american în funcţie, democratul Joe Biden, şi virtualului său contracandidat republican Donald Trump să participe la dezbateri televizate, în contextul speculaţiilor conform cărora în acest an electoral cei doi aspiranţi la preşedinţia SUA nu vor ajunge la un acord asupra unor astfel de confruntări faţă în faţă, relatează agenţia EFE.

"Le solicităm potenţialilor candidaţi prezidenţiali să se angajeze public pentru a participa la dezbateri înaintea alegerilor", acestea fiind o tradiţie în toate ciclurile electorale americane începând din anul 1976, menţionează cele cinci posturi, respectiv CNN, ABC, NBC, CBS şi Fox News, în schiţa scrisorii citate de The New York Times, scrie EFE.

Democratul Biden, în vârstă de 81 de ani, nu a respins ideea de a se confrunta din nou cu Trump în faţa camerelor de luat vederi, la fel cum a făcut de două ori înaintea alegerilor din anul 2020. De partea sa, Trump, în vârstă de 77 de ani, care a refuzat anul acesta să participe la dezbaterile din primarele republicane, a spus că este dispus să dezbată cu Biden "oricând, oriunde", notează sursa precizată.

Cele cinci posturi subliniază în text că "nimic nu poate substitui dezbaterea candidaţilor, în faţa cetăţenilor, cu viziunile lor asupra viitorului naţiunii", deşi interesul alegătorilor pentru asemenea dezbateri a scăzut. În 2020, a doua confruntare televizată Trump-Biden a avut o audienţă de 63 de milioane de persoane, cu 10 milioane mai puţine faţă de prima, şi cu 8,6 milioane sub audienţa dezbaterii finale dintre Trump şi contracandidata sa democrată Hillary Clinton în 2016, mai transmite EFE.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Baca Biden sta asa de bine cum sustin marile televiziuni,

    nu e nevoie de nici o confruntare,

    slava ukri 

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9748
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5777
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0370
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8147
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.4834

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ccib.ro
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb