EIT Forum Auto a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri cu 25% în 2017

D.I.
Companii #Auto /

Mihai Dumitrescu

Mihai Dumitrescu

EIT Forum Auto, reprezentantul oficial şi unic importator Volvo Cars în ţara noastră, estimează pentru anul în curs atingerea unei cifre de afaceri în valoare de 30.000.000 de euro, cu 45% mai mult faţă de valoarea înregistrată în 2017, se arată într-un comunicat al companiei, remis Redacţiei.

Potrivit documnetului, EIT Forum Auto a susţinut creşterea vânzărilor auto pe plan local, cu 484 unităţi comercializate în 2017, în creştere cu 20% faţă de anul 2016.

Reprezentanţii EIT Forum Auto afirmă că cel mai bine vândute modele au fost XC60, cu 206 unităţi, dintre care 94 unităţi sunt reprezentate de noul model lansat în septembrie 2017 şi cel mai mare SUV din gama XC90, cu 113 unităţi.

Mihai Dumitrescu, Director Marketing şi Comunicare EIT Forum Auto, a declarat: "Dezvoltarea EIT Forum Auto pe parcursul întregului an s-a datorat în mare măsură lansării de noi modele, precum XC60 şi V90 Cross Country, dar şi a modelului XC90. Volvo se bucură de o popularitate în creştere, schimbările majore evidente la nivel de produs fiind principalul resort. Pentru anul 2018 ne dorim menţinerea trendului ascedent şi mizăm pe modelele deja cunoscute - SUV-urile XC60 şi XC90, dar şi pe noul Volvo XC40".

EIT Forum Auto colaborează, în prezent, cu şase dealeri autorizaţi din Bucureşti (2), Constanţa, Cluj, Timişoara şi Iaşi, peste 60% din volumul total al vânzărilor naţionale de autoturisme Volvo derulându-se prin Primus Auto.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS