Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Emanuel Ungureanu reclamă un posibil conflict de interese la Agenţia Naţională a Medicamentului

B.D.
Politică /

Emanuel Ungureanu reclamă un posibil conflict de interese la Agenţia Naţională a Medicamentului

Deputatul USR Emanuel Ungureanu reclamă un posibil conflict de interese la Agenţia Naţională a Medicamentului (ANM), susţinând că fosta şefă a Direcţiei de Studii Clinice din cadrul ANM a aprobat studii clinice unei firme unde era asociată. Ungureanu spune că va face sesizare la Agenţia Naţională de Integritate în acest caz, potrivit News.ro.

Emanuel Ungureanu a postat, marţi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj referitor la un posibil conflict de interese.

"Posibil conflict uriaş de interese la Agenţia Naţională a Medicamentului!

Alina Muşetescu, fosta şefă a Direcţiei de Studii Clinice din cadrul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi-ar fi aprobat studii clinice, mai exact firmei Monitoring Force Bucureşti unde aceasta era asociată! Cu toate că premierul Ludovic Orban i-a dat afară de la ANMDM pe toţi angajaţii detaşaţi de la privat de către tripleta Vâlcov-Cotel-Şişu, 40 la număr, fosta şefă de la ANMDR încă îşi permite să dea ordine în Agenţie", a afirmat Ungureanu.

Deputatul USR spune că Alina Muşetescu a condus prin detaşare din domeniul privat Departamentul de Studii Clinice din ANM.

"Alina Magdalena Muşetescu a condus prin detaşare din privat departamentul de aprobare studii clinice din ANM (a fost numită şef în perioada Şişu-Cotel) şi este asociată în acelaşi timp într-o firmă care derulează studii clinice in România (Monitoring Force Bucureşti SRL). A lucrat în această firmă până în martie 2019 (conform contului de linkedin), iar compania are activitate conform Registrului Comerţului. În acelaşi timp cu rolul de conducere la ANM, doamna Muşetescu a fost administratorul (până în noiembrie 2019) al unei companii de comercializare de dispozitive medicale (Proumanitaria International Group, deţinută de un cetăţean chinez şi unul român). Fapt divers: Alina Muşetescu a fost preşedintele Asociaţiei Vindecătorilor prin Unde Theta...", se mai arată în postarea deputatului USR.

El spune că va sesiza Agenţia Naţională de Integritate în acest caz, sesizarea urmând a fi depusă în cursul zilei de miercuri.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS