"Exportăm" securitate cibernetică!

Ziarul BURSA #Companii #IT /

Cyber Smart Defence (CSD), companie de securitate cibernetică fondată şi condusă de antreprenori autohtoni, se află în al treilea an consecutiv de dublare a cifrei de afaceri. Grupul de companii (fondate şi conduse de Mădălin Dumitru), care gestionează probleme de securitate cibernetică pentru mai multe companii locale sau multinaţionale, a încheiat anul trecut cu afaceri de 2,3 milioane de euro.

CSD acoperă piaţa mondială de securitate cibernetică cu birouri în Bucureşti, Dubai (UAE) şi Maryland (SUA). Mădălin Dumitru, CEO Cyber Smart Defence, consideră că securitatea cibernetică este extrem de importantă pentru orice companie: "Securitatea cibernetică este o zonă extrem de sensibilă pentru companii, oricine este vizat de un atac cibernetic cu efecte devastatoare. Noi încă nu am întâlnit niciun client la care să nu găsim măcar o problemă de securitate. Cu cât managerii înţeleg această realitate, cu atât mai protejate sunt companiile şi clienţii lor. Am ajuns să tot spunem celor însărcinaţi cu securitatea cibernetică < < Better Safe Than Sorry > >. Aşa că avem un slogan cu totul desprins din realitate. Avem deja în companie unii dintre cei mai buni "hacker etici" din lume". De asemenea, în componenţa echipei CSD se află şi doi foşti militari americani care au activat peste 20 de ani în zona de Cyber Counter Terrorism & Cyber Itelligence (SIGINT).

Statisticile arată că 2018 este anul în care s-au intensificat atacurile cibernetice la nivel mondial. Companii mici sau mari au avut probleme în 2018, cele mai răsunătoare cazuri autohtone sunt "Leoni" sau "Dacia", iar la nivel mondial s-a vorbit despre "Target", "Mariott" sau Ashley Madison", dar acestea sunt o picătură în ocean. În 2018 au fost sute de mii de astfel de incidente. Mădălin Dumitru susţine că piaţa companiilor care se ocupă de Securitate Cibernetică este extrem de volatilă, iar marile corporaţii sunt interesate în acest moment de achiziţii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS