Abonament gratuit

Fără carantină la New York, New Jersey şi Connecticut

Internaţional /

Donald Trump

Donald Trump

Preşedintele Donald Trump s-a razgândit să mai impună carantină pentru focarele de coronavirus din New York, New Jersey şi Connecticut, în schimb a indicat sâmbătă seară că va fi emis un "aviz de călătorie puternic" pentru a stopa răspândirea focarului, arată agenţia Xinhua.

Opinia Cititorului ( 6 )

 1. Un dement care v a ,,ruina,, SUA este penibil să ai un asemenea saltimbanc la Casa Albâ, el Lucasenco ,Boris Jonson, Maduro ,Bolsanero, niște idioti care printr -un accident conduc destinele unor popoare,apropo să nu uit de Putin,Piticu atomic,Erdogan Kommeini.

  Trump are una dintre cele mai dificile pozitii.

  Indiferent ce alege are un cost. Ii inteleg costurile si profitul fiecarei pozitii.  

  Indiferent ce alege ar trebui sa urmareasca nu beneficiul economic in cifre, ci bunastarea si sanatatea oamenilor.  

  Oamenii conteaza si oamenii voteaza.  

  Nici nu stiu... americanii, oamenii de rand..ei ce ar vrea? Ar vrea sa stea acasa in izolare sau sa se reintoarca la joburi? Oamenii decid drumul unei tari. Un conducator intelept se pliaza oamenilor si concomitent celui mai inalt bine pentru intreaga tara.

  Trump, in SUA dupa 1 Mai numarul de noi infectii coboara!  

  clovnul s-a razgandit.

  Iar s-au activat tâmpiții că au fost lăsați pe net. Ăla de la 1. nici nu știe să scrie, per ansamblu 1.2. și 3. ii doare de Trump și de americani, la amărâții ăștia tb sa le spună cineva că trăiesc în România, că la noi deja mortalitatea e destul de mare raportat la nr. De bolnavi confirmați, că la noi sunt spitale întregi închise sau pe cale de a fi închise , iar oile 1.2. și 3. sunt îngrijorate de americani și Trump, zici că ăia sunt lumea a treia, iar noi cei mai dezvoltați. Vai de viata voastră și de cine se uită in gura voastră de papagali tâmpiți! Barbă fii și tu mai sel ectiv, publici toți retardații!

  1. Ce s-ar face 1,1.2 si 3 daca nu ar exista tipi ca tine sa măsoare in lung si-n lat rahatul .Baga-ti botu-n el sa culegi informatii!Ti-am mai spus sa-ti vezi de drum.prin casa fiindca afara nu ai voie si nu mai da asa in gropi!,Cască-ți ochii!

   Văd că ești obsedat de rahat, te asigur că nu ai concurență. Pofta bună!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS